Noutăți Dacia: Extreme devine echiparea de top, iar Jogger primește un „dormitor”

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 01.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul de la Mioveni oferă mai multe informații despre noul nivel de echipare Extreme, disponibil pentru Spring, Sandero Stepway, Jogger și Duster. Totodată, Dacia lansează pachetul Weekend, care transformă habitaclul lui Jogger într-un dormitor veritabil.

Cu ocazia Salonului Auto de la Bruxelles, constructorul român a prezentat noul nivel de echipare Extreme pentru modelul cu zero emisii Spring.

ECHIPARE EXTREME PENTRU ALTE 3 MODELE DIN GAMĂ

De acum, transmit reprezentanții Dacia, versiunea Extreme devine vârful de gamă al modelului Sandero Stepway și înlocuiește, permanent, seria limitată cu același nume, disponibilă pe modelele Jogger și Duster.

Clienții care bifează noua versiune Extreme vor primi, printre altele, culoarea exterioară Verde Cedar (Stepway, Jogger și Duster) și Albastru Slate (Spring), o serie de accente în culoarea Maro Copper, protecții laterale cu motiv specific și jante din aliaj, în culoarea Negru Glossy.

Jantele au un diametru de 17 inch pe Duster și de 16 inch pe Stepway și Jogger.

Pentru interior, Dacia a pregătit un nou material textil, MicroCloud, de culoare gri. Rezistent la uzură și ușor de curățat, acesta are un aspect apropiat de cel al catifelei.

Tot în habitaclul versiunilor Extreme, pasagerii vor regăsi sigla Dacia Link imprimată pe spătarul scaunelor față și o serie de ornamente în culoarea Maro Copper, inclusiv la nivelul schimbătorului de viteze și al ecranului sistemului de navigație.

Așa cum bine știi deja, Dacia Spring Extreme beneficiază de motorul de 65 CP.

Autonomia ajunge până la 220 de kilometri, în ciclul WLTP Mixt.

SISTEM EXTENDED GRIP PENTRU SANDERO STEPWAY ȘI JOGGER

Pentru o aderență mai bună pe suprafețele acoperite cu noroi sau zăpadă, Sandero Stepway și Jogger pot fi dotate cu sistemul Extended Grip. Acesta poate fi activat printr-un buton aflat pe consola centrală.

Cu această ocazie, Dacia inaugurează și noua gamă de accesorii InNature. Primul element din această gamă este pachetul Weekend, disponibil pentru toate versiunile Jogger.

Pe scurt, acesta transformă habitaclul într-un dormitor veritabil. Pachetul este alcătuit din 3 elemente: pat pentru două persoane (se poate monta în mai puțin de 2 minute), suport plat și o ladă cu un volum de depozitare de 220 de litri.

Salteaua patului are o lungime de 190 cm și o lățime de 130 cm. Așadar, de ajuns chiar și pentru cei cu o înălțime peste medie.

Pachetul Weekend mai poate include jaluzele pentru toate geamurile, dar și un cort exterior care se poate atașa la mașină atunci când hayonul este deschis.

În România, comenzile pentru noua gamă Extreme se deschid în 1 martie 2023.

via Dacia

Comentarii (6)

  • Pentru o aderență mai bună pe suprafețele acoperite cu noroi sau zăpadă, Sandero Stepway și Jogger pot fi dotate cu sistemul Extended Grip. Acesta poate fi activat printr-un buton aflat pe consola centrală.

    ok.
    dar pentru niste jurnalisti cu pretentii ca voi, ar fi frumos sa si detaliati in ce consta acest sistem si cum functioneaza, ca altfel nu faceti decat sa repetati un material publicitar de-al producatorului si cam atat.
    35 0
  • Seriff
    Paii dac-a ar stii cineva dar nu stiu nimeni e secret si producatorul prefera sa nu de-a detali pentru ca se poate fura idea si de alti constructorii si i-ti dai seama ca nu le convine la nimenii
    3 13
  • Pe naiba. E un pseudo diferențial electronic care pe baza senzorilor de esp frânează roata care se învârte în gol și sau trimite cuplu către roata cu aderenta. Nimic nou.
    Nu se compara cu un 4x4 fie și haldex
    14 0
  • S-a si scumpit cu aprox 1000 euro, acum un Sandero Stepway full, cu toate optionalele fara accesoriile din configurator e 19.000. Da, 19.000
    4 1
  • Concluzie
    Dacia face upselling.
    0 0
  • Seriff, …ideea e buna. Dar vai de gramatica noastra…!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru