Noutăți în gama Opel Crossland X: motorul pe benzină de 1.2 itri și 130 CP primește cutie de viteze automată cu 6 trepte

de Daniel Popescu
Luni, 26.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a anunțat că versiunea cu motor pe benzină de 1.2 litri și 130 de cai putere a SUV-ului Crossland X poate fi achiziționată și împreună cu o cutie de viteze automată cu 6 trepte.

Opel a anunțat o nouă îmbunătățire a gamei de versiuni pentru Crossland X. Astfel, varianta cu motor pe benzină de 1.2 litri și 130 de cai putere a SUV-ului german va putea fi achiziționată și împreună cu o cutie de viteze automată cu 6 trepte. Unitatea de propulsie oferă de asemenea un cuplu maxim de 230 Nm la 1.750 rpm.

În această combinație, Crossland X ajunge de la 0 la 100 km/h în 10.2 secunde, în timp ce viteza maximă este de 198 km/h. Datele oficiale ale noii versiuni arată un consum mediu mixt de 6.7 - 6.6 litri pentru 100 kilometri.

Noua versiune va fi prezentată în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie, însă Opel a anunțat deja prețul pentru piața germană: 23.320 de euro cu TVA inclus.

Cea mai recentă îmbunătățire a gamei Crossland X a fost în luna octombrie a anului trecut, când SUV-ul german a primit un motor diesel de 1.5 litri și 120 cai putere care generează un cuplu maxim de 300 Nm.

În plus, această unitate de propulsie este disponibilă exclusiv împreună cu o cutie de viteze automată cu 6 trepte și promite un consum mediu mixt de 4 litri la 100 kilometri.

Via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru