Noutăţi majore pentru Model 3? Tesla anunţă un eveniment important pentru 17 octombrie

de Daniel Popescu
Luni, 10.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla Motors va face un anunţ major în 17 octombrie care cel mai probabil va avea legătură cu Model 3.

În primăvara acestui an, Tesla a dezvăluit noul Model 3 în cadrul unui eveniment special şi a primit ulterior aproape 400.000 de comenzi pentru acesta, deşi va fi disponibil abia la sfârşitul anului 2017.

La vremea respectivă, CEO-ul Elon Musk a precizat că va oferi mai multe informaţii despre Model 3 în cadrul unui alt eveniment care va avea loc spre finalul anului. Fără să nominalizeze direct Model 3, Musk a anunţat pe reţeaua de socialziare Twitter că Tesla va organiza un eveniment în 17 octombrie despre unul dintre produsele companiei.

"În 17 (n.r - octombrie) va avea loc dezvăluirea unui produs Tesla, eveniment urmat de o lansare Tesla - Solar City în 28 octombrie", a scris omul de afaceri american.

Urmareste Automarket
Nu este clar ce va anunţa Tesla Motors la evenimentul de peste o săptămână, însă producătorul american ar trebui să vină cu noutăţi majore pentru Model 3 prin care să contracareze numeroase lansări de modele electrice anunţate recent la Salonul Auto de la Paris.
De exemplu, Model 3 promite o autonomie de cel puţin 350 de kilometri, în condiţiile în care Renault Zoe este deja disponibil cu autonomie de 400 de kilometri, în timp ce Opel Ampera-e se va lansa în primăvara anului viitor cu autonomie de 500 de kilometri.

Cel de-al doilea eveniment la care face referire Musk este legat de lansarea unor panouri solare pentru locuinţe rezidenţiale care vor integra baterii. Produsul este lansat ca urmare a fuziunii dintre Tesla şi Solar City, compania de panouri solare deţinuta tot de Musk.

Via The Verge 

Comentarii (1)

  • Are cat opel
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru