Noutăți pe piața auto din România: Trust Motors va deveni importatorul oficial al mărcii Opel

de Daniel Popescu, Foto: Opel
Miercuri, 29.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Trust Motors a anunțat că va deveni importatorul oficial al mașinilor Opel pe piața din România. În prezent, compania importă celelalte trei branduri ale Grupului PSA, și anume Peugeot,Citroen și DS.

Achiziționarea constructorului german Opel de către Grupul PSA Peugeot-Citroen în 2017 are în cele din urmă efecte și pe piața din România.

Trust Motors, actualul importator al mărcilor Peugeot, Citroen și DS, a anunțat că va prelua întreaga activitate a brandului Opel, care până acum era gestionată de Opel Southeast Europe LLC.

Astfel, în urma acestei schimbări, Trust Motors va deveni importatorul oficial al mărcii Opel pe piața locală.

"Este un pas înainte în parteneriatul cu Grupul PSA. Avem o lungă istorie de colaborare fructuoasă și sunt convins că această preluare aduce o valoare semnificativă pentru toate părțile interesate și ne va ajuta să gestionăm împreună, cu succes, provocările aduse de noua eră a mobilității și electrificării auto", a explicat Andrei Iacob, CEO-ul Trust Motors.

Trust Motors așteaptă în prezent aprobările finale din partea autorităților române înainte de a integra efectiv activitatea Opel în cadrul companiei.

Până atunci, Trust Motors și Opel România vor continua să își desfășoare activitatea în mod independent.

Între timp, oficialii Opel afirmă că decizia va avea ca efect o structură de vânzări mai eficientă pe piața din România.

"Această decizie reflectă încă o dată scopul planului strategic PACE! și va ajuta la stabilirea unei structuri de vânzare mai eficientă și mai competitivă în anumite țări europene.Suntem siguri că marca noastră va performa și mai bine în România de acum înainte", spune Xavier Duchemin, directorul de vânzări al Opel. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru