O nouă schiță cu viitorul supercar hibrid dezvoltat de Ferrari: modelul producătorului din Maranello va fi prezentat în 29 mai

de Cornel Șocariciu
Marti, 28.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a publicat o schiță cu viitorul supercar hibrid. Modelul va fi prezentat în 29 mai și va fi echipat un sistem de propulsie capabil să ofere 1.000 de cai putere.

La începutul anului curent, Louis Camilleri a dezvăluit că Ferrari pregătește lansarea unui nou supercar în 2019, lăsând loc de interpretări cu privire la performanțele și caracteristicile mașinii.

Imediat după declarațiile făcute de oficialul Ferrari au apărut o serie de zvonuri care anunțau un sistem de propulsie hibrid alcătuit dintr-un motor V8 și o unitate electrică.

În urmă cu câteva săptămâni, reprezentantul Ferrari a confirmat că viitorul supercar pregătit de inginerii din Maranello va fi unul hibrid, însă nu a oferit și alte detalii tehnice. Pentru a menține treaz interesul fanilor, constructorul din Maranello a publicat o schiță cu viitorul supercar hibrid, mulțumită căreia facem cunoștință cu zona posterioară a modelului italian.

Vezi această postare pe Instagram

Get ready. Two days to go. #Ferrari

O postare distribuită de Ferrari (@ferrari) pe

Acesta va fi expus în premieră în 29 mai în cadrul unui eveniment care se va desfășura în Maranello, iar sistemul hibrid de propulsie va oferi 1000 de cai putere.

În plus, reprezentanții italienilor spun că modelul va deveni noul vârf de gamă din portofoliul companiei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru