O ultimă imagine cu viitorul Porsche Cayenne facelift: faruri cu 16.384 de micro LED-uri

de Alexandru Monenciu
Vineri, 14.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o ultimă imagine teaser cu viitorul Cayenne facelift, înaintea debutului programat pentru data de 18 aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

La finalul lunii martie, Porsche ne-a invitat să facem cunoștință cu noul Cayenne facelift. Atunci v-am arătat câteva imagini de la interior și am trecut în revistă 3 modificări importante primite de SUV-ul german.

Debutul este programat pentru data de 18 aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Până atunci, nemții de la Porsche mai publică un ultim teaser cu viitorul Cayenne facelift. Acesta "trădează" puțin din designul părții frontale.

Piesele de rezistență sunt, fără îndoială, noile faruri HD Matrix, cu nu mai puțin de 16.384 de micro LED-uri controlate individual. Cu faza lungă activată, farurile iluminează drumul la o distanță de până la 600 de metri.

Așa cum spuneam, noul Porsche Cayenne facelift va debuta în 18 aprilie, la Shanghai.

via Porsche și Motor1

Comentarii (7)

  • Titlu bombastic, oare daca erau 16383 in loc de 16384 leduri era o masina mai proasta?
    4 0
  • Player 1
    Masini facute pt chinezi, asta e industria auto actuala. De aia avem numai masini oribile ca deisgn, facute pentru redusii aia mintali, societatea de orezari scalvagisti, sarantoci de prost gust. Pentru aia sunt facutemasinile acum.
    6 8
  • Mircea Badea
    altfel urci dealurile inamolite din shanghai cu leduri individuale, dai mii de bobarnace/secunda la tantari..
    4 1
  • Într-adevăr nu era lumina… noroc cu cei de la Porsche, la fix cu Paștele. Mare “invenție”!!! Totuși Porsche este un simbol…
    0 3
  • oricine
    Toată stima, dar cu claxonul nu evoluați? Că mai faci și cu el treabă mai ales în orașe.
    0 1
  • ledulețe pe maşini extrem de poluante
    4 1
  • Alexandru
    Da ma dar nu toti oamenii sunt maniaci ca mine cand vine vorba de masina. Eu unul mi-am facut si credit pe https://crediturgent.ro/ pentru a cumpara un eleron si un far pentru un Porsche Panamera GT. Farul fusese "atins" de o masina de gunoi si pentru ca am mers cu el spart m-am ales si cu o amenda.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru