Obiectivul Volvo pe termen scurt: un nou record de vânzări, cu 800.000 de unități în 2020

de Paul Cosma
Joi, 19.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Obiectivul Volvo pe termen scurt este să doboare un nou record de vânzări, pentru al șaselea an la rând. Cu vânzări estimate la 700.000 de unități în 2019, constructorul țintește spre 800.000 anul viitor.

Hakan Samuelsson, CEO-ul Volvo, susține că lucrurile sunt pe drumul cel bun la producătorul suedez și că obiectivele pentru acest an sunt aproape de îndeplinire.

“Este absolut realizabil să vindem 700.000 de mașini în 2019. Ambiția noastră pentru anul viitor este să atingem 800.000 de unități. Suntem pe drumul corect pentru că nu am avut niciodată așa o gamă puternică precum avem acum,” a declarat Samuelsson, într-un interviu pentru Automotive News.

La fel ca în cazul rivalilor germani, și Volvo își calculează mai atent costurile, însă cifrele nu sunt făcute publice. Samuelsson susține că nu tăierea costurilor ajută la îndeplinirea obiectivelor, ci convingerea clienților că mașinile Volvo sunt o alternativă demnă de luat în seamă.

Potrivit acestuia, Volvo va reuși să fructifice oportunitățile apărute în era electrificării. Până în 2025, Volvo vrea ca jumătate din vânzări să fie asigurate de mașinile 100% electrice.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • Din nou car sharingul isi face treaba, tinerii nu mai doresc masini, de aceea vanzarile...cresc.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru