Ofensiva “hibrizilor” McLaren: britanicii vor lansa 18 modele noi până în 2025. Este pregătit și un succesor pentru modelul P1

de Paul Cosma
Vineri, 13.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunțat că vrea să lanseze 18 modele noi până în 2025, cu obiectivul clar ca toate modelele din gamă să devină “hibrizi”. Printre numeroasele noutăți, britanicii vor lansa și un succesor pentru McLaren P1. Producția anuală a celor de la McLaren va ajunge la 6.000 de unități.

Potrivit noii strategii Track25, McLaren vrea să lanseze 18 modele noi până în 2025, efort ce va mări producția actuală cu aproape 75%.

Astfel, britanicii vor ajunge la o producție anuală de circa 6.000 de mașini în următorii 7 ani. Acest plan deosebit de îndrăzneț va avea în spate o investiție de circa 1.2 miliarde de lire sterline.

McLaren a subliniat că, printre noutățile ce vor veni până în 2025, vom vedea și un succesor pentru modelul P1.

Totodată, constructorul din Woking vrea să se extindă pe piețele existente, dar și pe unele noi, cum ar fi Rusia, India și Europa Centrală și de Est.

Via McLaren

Comentarii (2)

  • Există producatori de volum care nu au 18 modele, sigur este corectă stirea ? Pentru o astfel de gamă, trebuie să existe modele de la clasa mică până la mare/lux, apoi la fel și la SUV-uri, în completare și-un pick-up, monovolum, declinate în multe variante.
    4 0
  • McLaren are acum in oferta 14 modele, TOATE fiind in aceeasi gama.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru