Ofensiva SUV-urilor continuă: noul Mazda CX-4 primeşte un teaser înainte de lansarea din aprilie

de Daniel Popescu
Luni, 14.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda CX-4 va fi noul SUV din gama constructorului japonez, va fi dezvăluit oficial la Salonul Auto de la Beijing din aprilie şi va fi bazat pe conceptul Koeru.

La Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie a anului trecut, Mazda a prezentat conceptul Koeru care prefaţa noua filosofie de design a mărcii. La vremea respectivă, pe baza dimensiunilor conceptului, s-a speculat că acesta prefigurează lansarea unui SUV CX-7, mai mare decât actualul CX-5 din gama constructorului.

Cu toate acestea, iată că japonezii pregătesc o surpriză prin anunţarea unui Mazda CX-4 care va fi prezentat în 25 aprilie cu ocazia Salonului Auto de la Beijing. Până atunci, niponii s-au mulţumit să prezinte un teaser care evidenţiază forma de coupe a plafonului şi să confirme că va fi dotat cu tehnologiile SkyActiv.

Urmareste Automarket
Mazda promite că designul va fi unul care va atrage toate privirile şi care va diferenţa noului model de concurenţa directă.
Aparent, Mazda CX-4 va avea dimensiuni apropiate de cele ale conceptului Koeru, şi anume lungime de 4.6 metri, lăţime de 1.9 metri, înălţime de 1.5 metri şi ampatament de 2.7 metri.

Deloc surprinzător, o bună parte din tehnologii vor fi preluate de la Mazda CX-5 pentru că noul model să ofere "o mai mare plăcere a condusului", potrivit oficialilor mărcii.

Via Mazda

Comentarii (7)

  • Foarte interesant, daca acest presupus CX-4 va arata ca si conceptul Koeru.... atunci ..no comm.
    Din punctul meu de vedere Koeru arata bine. Asteptam cu interesa si prezentarea oficiala a Japonezilor.
    5 1
  • Marco92
    http://www.topspeed.com/cars/mazda/2017-mazda-cx-4-ar172258/picture662611.html dati click aici si vedeti modelul CX-4 care va arata asa. Ce e asa de interesant cu teaserul ? :)) Toti stim cum arata, si nu are rost cu teaser.:))
    5 0
  • Marco92
    http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2015/12/Mazda-CX-4-interior-spied.jpg plus o poza cu interior. V-am dat de gol cu " teaser" :)))
    2 0
  • CX-5 are 4.55 lungime, 1.84 latime, 1.67 inaltime. Deci Mazda scoate un CX-4 mai mare decat CX-5...
    Probabil va fi un fel de BMW X4, SUV Coupe. Ne-au zapacit cu SUVuri.
    3 1
  • Marco92
    Cx-4 e suv coupe.
    4 0
  • Pai toate Mazda seamana intre ele. Matrioska! Inclusiv interioarele sunt 99,9% identice intre modele, incepand cu Mazda 2 si pana la Mazda 6. Eu nu as fi prea incantat de asta...
    3 7
  • Mazda ofera cele mai performante motoare termice din industria auto. Designul este si el peste asteptari, iar interiorul se aproprie mult de calitatea premium, a se vedea Mazda 6, CX-9, CX-3, MX-5, etc
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru