OFICIAL: Programul Rabla 2024 va începe în 19 martie

de Tiberiu Safta
Marti, 12.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu, a anunțat data la care va începe programul Rabla 2024. Astfel, programul va începe în 19 martie.

În cadrul unei conferințe susținute la Târgoviște, Laurențiu Neculaescu, președintele AFM, a confirmat oficial data de început a programului Rabla 2024. Astfel, programele Rabla, Rabla Clasic și Rabla Local vor începe în 19 martie.

Pentru acest an, prima de casare a mașinilor vechi a fost majorată la 120.000 de lei. Această sumă, însă, se rezumă exclusiv la UAT-uri.

„Pentru toți cei care sunteți interesați, mai ales pentru unitățile administrativ-teritoriale, știți că am majorat prima de casare la 120.000 de lei, dacă doriți să vă achiziționați o mașină pur electrică și nu aveți obligativitatea de a casa o mașină veche”, a declarat Neculaescu.

via Economica

Comentarii (4)

  • Adrian
    La ce succes au si cat de bune sunt electricele chiar nu era nevoie sa mai sustinem acest program
    9 4
  • Cum adica 120000 lei? Adica 24000 euro? Ceva e in neregula.
    11 0
  • @Adrian: excelenta ironia. Dar stai linistit, n-o sa se simta nimeni. :)

    @ales: nu e nimic in neregula. 120000 de lei ca sa-si poata lua domnii de la finante sau judecatori BMW cu baterii ultimu' tzipat. :) Pentru ca nu-i asa?, unii sunt mai egali decat altii. Prostii sa munceasca, sa ridice taxele pana la absurd, dar pentru ei sunt bani, nicio problema. :)
    11 5
  • Poate ne explici si noua ce treaba au UAT-urile cu functionarii de la finante sau judecatorii.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru