Oficial: Tesla și-a deschis sucursala din România

de Paul Cosma
Joi, 04.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla Motors România este numele sucursalei pe care producătorul american de mașini electrice a deschis-o în mod oficial pe piața locală.

Tesla a confirmat recent că intenționează să deschidă un showroom și un service pe piața din România. Constructorul american a publicat în 14 decembrie pe site-ul oficial cinci anunțuri de angajare pentru țara noastră, toate în București. 

Americanii au deschis oficial și sucursala Tesla Motors România, în urmă cu circa două săptămâni, aceasta având sediul social în clădirea Central Business Park din București, potrivit datelor prezentate de termene.ro. 

Amintim că, în ianuarie, Tesla a publicat o listă preliminară a orașelor din România în care va instala stații Supercharger. Primul Supercharger din țară va fi instalat la Timișoara până la sfârșitul lunii martie 2021. 

Următoarele pe listă sunt București, Pitești și Sibiu, care vor avea stații Supercharger cel târziu în iunie 2021. 

Anul trecut, pe piața din România au fost înmatriculate 56 de mașini electrice Tesla. 

Via profit.ro

Comentarii (25)

  • Johnny
    Super, vom avea o evolutie in ceea ce priveste cocalarismul. Ai lor vor fi mai sofisticati. Pentru a preintampina confuzia intre cei germani si Tesla, au taiat volanul in doua, deci nicio sansa sa- i confunzi, nu pot tine mana cu cotul intins la 12
    19 21
  • din Dorobanti
    Deci am si eu unde sami repar masina de 1000CP mancatias. Sa moara dujmanii.
    19 9
  • Tembelus Rex
    E- dicka trebuie să faci cinste. Niște bere sau un șpriț pentru " comunitatea" de pe Automarket. Ți se împlinesc visurile așa.... văzând cu ochii. (Fie vorba între noi Tesla numai despre protecția mediului nu e.Nu poți vorbi de protectia mediului când vii în aceeași frază cu sute de cai, sau peste mie, cu sute de kg de baterii, cu greutăți de peste 2 tone etc. ) In cel mai fericit caz poți vorbi de o mutare a poluării și de o protecție mică a mediului urban prin Spring, Citigo electric, Zoe, Leaf, ID3 etc. Schimbarea climatică are cu totul alte cauze. Asta e doar o spoliere a oamenilor. Nu înseamnă că aprob janghinele, știfturile, cazanele și DPF - off. Evident că nu. Mașinile pe benzină pot conviețui cu hibride, plug-in și chiar electrice dar de aici până la a impune dead line-uri cu eliminarea termicelor se merge prea departe.
    Să te văd Edikkka tată de unde le dai salarii sau să le faci surse de venit milioanelor de oameni ( la nivel planetar) din automotive când vor rămâne șomeri pentru că ..... electrice !
    Evident te va durea la bască și le vei spune să se recalifice, să facă cursuri, să devină competitivi....da, da...
    Să trăiești tu din venitul universal unic!
    30 18
  • ma indoiesc ca manelistii isi vor lua vreodata tesla, nu e destula "valuare" acolo, deci suntem safe :)
    20 14
  • @Tembelus Rex
    Ti-e teamă ca rămâi șomer?
    Cine a spus ca prostia nu doare?

    Educatia va conta din ce in ce mai mult, in special științele exacte!

    Oamenii din fabrici sigur vor gasi de lucru...nu asta e problema!

    problema e cu semidoctii de prin unele birouri, in special de prin instituțiile de stat... 80% ar fi buni doar de asezat marfa in supermarketuri!
    Aici e frica cea mare! Sa nu se digitalizeze instituțiile că moare proștii esențiali de foame!
    24 24
  • acuma sa vedem comenzile si disponibiliatea romanilor de a cumpara Tesla. Motivele gen nu este reprezentanta/service numai sunt impedimente
    19 4
  • Clique
    Ce mai așteptați băieți, săriți cu creditele și sacii cu bani !
    Nimeni, nimeni ?
    Ce liniște e pe aici
    16 14
  • Uitati un lucru esential despre cocalari: majoritatea sunt saraci lipiti pamantului si merg in S-uri la mana a 3-a (evident fara sa plateasca vre-un leu impozit pe masina care e de la 2500 lei in sus) sau BMW-uri sau X5-uri prima generatie cu volan pe dreapta si numere rosii.
    Cocalarii cu X6 de 4-5 ani si 30-40k euro sunt mai rari iar cei cu X6 M 50D proaspat scos din reprezentanta sunt si mai rari.

    Si e ok asa ca nu-si iau masini din banii mei si nici la pompa nu opresc pe banii mei.
    25 6
  • Credeam ca voi citi niste pareri interesante, dar altceva decat atacuri la persoana si mistouri nu vad. Deocamdata acesta e nivelul unora.
    21 6
  • Acum, apologetii electricelor sunt invitati sa rupa reprezentanta in doua ca doar de asta nu-si luau tesle, din cauza ca ca n-aveau reprezentanta.
    Hai baieti, ce-s 40-50-60k euro acolo la valoarea voastra?
    20 14
  • @Mda

    pai ce pareri intersante poti citi? Lasand la o parte mistocareala si mocirla ce polueaza in ultima vreme comentariile unora, strict in legatura cu reprezenta Tesla doar atat se poate spune: ca oferta este de peste 35.000Eu si pe cati dintre utilizatorii AM i-ai auzit (cand este vorba de alte marci care au aceeasi oferta scumpa) ca apar pe aici sa isi expuna parerile despre noua achizitie, de noua? In afara de faptul ca sunt vremuri grele, ca suntem saraci si nu ne permitem restul sunt vorbe in vant. Fumuri de frustrati care sar la beregata. @alex a punctat bine cand a identificat clientul tinta de masini cu staif asa ca ii vom gasi si mai rar (sau deloc pe AM) pe astia care isi vor lua o Tesla.

    Pe putini de aici de pe AM i-am auzit sa spuna conduc masina X (sunt sub 5) restul parerologi cu texte de "mi-au trecut destule masini pe mana" de parca e greu inventeze o realitate la care pot ajunge doar mintind.
    12 20
  • Ludovic Orfan
    Si-a deschis si Tesla un birou minuscul intr-o zona obosita a Bucurestiului si atat ,mai are pana sa-si deschida un showroom si un service normal.Am vazut cocalari manelisti in Tesla cum am vazut o groaza de ciobani in noile modele de Volvo,nu stiu de ce au ajuns sa aiba atata lipici la ele.@făfanel "mistocareala si mocirla ce polueaza in ultima vreme comentariile unora",esti lisit total de bunul simt,pai tu vorbesti,ma? Cat ai poluat tu pe aici nu s-a pus,nu?De mistocareala ta de autobaza ce sa mai zic.@Fanelkkk.Cand ii mai raspunzi lui Tembelux Rex,semneaza-te cu Fanel,lasa anonimatu' si fii barbata,aceleasi lucruri le-ai mai tot zis pe aici,cu oamenii din fabrici sau exemplul tau talamb cu locomotivele cu abur sau caruta si caii vs masina.
    19 10
  • Ludofic Orfan
    @Fanelkkk daca vrei sa-mi raspunzi fii barabata ca mine si logheaza-te nu te ascunde in anonimat ca ultimul vierme. Ia exemplu de la mine. Ai inteles, ma?
    8 23
  • Ludovic Orfan
    @Fanelkkk vezi ca se vede ca esti tu
    14 13
  • @Ludovic Orfan
    vierme de ce nu mai comentezi logat, te-a luat frica?
    2 18
  • Ludovic Orfan
    Mesajul anterior era pentru @Fanelkkk. Vierme de ce nu mai comentezi logat, te-a luat frica?
    1 18
  • Edikkk
    https://youtu.be/rWKHFiB4XG8
    4 2
  • Ludovic Orfan
    @Fanelkkk te-ai logat cu Edikkk vierme?
    2 10
  • Ludovic Orfan
    Mi-a placut de cum s-a semnat baiatul si i-am furat nick-ul. Semnat Fanel!
    3 1
  • inexorabil
    Oooh, cât sunt de emoţionat; lăsaţi-mă să-mi revin din sublimul şoc.

    Bun. Acum, că m-am întremat, să mă prezint. Sunt Nae Caţavencu şi vă jur cu mâna pe tulumbă: “Fraților! După lupte seculare, care au durat aproape treizeci de ani, iată visul nostru realizat! Am luptat și am progresat: ieri obscuritate, azi lumină! Ieri bigotismul, azi liber-pansismul! Ieri întristarea, azi veselia!...Iată avantajele progresului! Iată binefacerile unui sistem constituţional” (şi “europenist”, că dl. Caragiale n-a fost prea vizionar).

    PS. Mafănikkkii se vor umple de Tesle când va face plopul mere şi Dinamo performanţă în Liga Campionilor.
    15 13
  • ACE - Craiova
    TESLA MOTORS ROMANIA S.R.L.

    Calea Serban Voda nr. 133

    Vezi:
    https://www.listafirme.ro/tesla-motors-romania-srl-43602301/
    7 0
  • Cei mai fericiti romani: George Buhnici & Co - Teslarii!!!
    8 0
  • inexorabil
    Nu ştiu dacă aţi dedus în timp, dar sunt eminamente fascinat de resorturile “minţii” e-zombilor. Ce mecanisme inaccesibile logicii imediate îi ţin straşnic prizonieri în lanţurile nemiloase ale ignoranţei totale, până la moarte?...Cum poţi să treci (cu un chip) atât de inflexibil, de detaşat, de impasibil, peste evidenţele zdrobitoare care duc, inevitabil, către pierzania sufletului?? În definitiv, cum să-ţi interpretezi propria-ţi amăgire cruntă drept realitate inatacabilă???

    Mulţumesc Ţie, Doamne, că nu m-ai născut cu un asemenea abis în mine…Şi nici pe afinii mei. Orice altă suferinţă să mă/ne încerce, dar asta nu…
    11 13
  • inexorabil
    Fă Nel, renunţă la reflexul tău tâmpit (“rotiţă-rotiţă-rotiţă…”) şi bagă în devlă, căci nu-ţi poţi forma nici cea mai vagă idee/imagine despre veşnicie…
    12 11
  • Mi-e milă de ei.ii văd la peni cum stau pe telefoane.tesla la mâna a doua.bine că se gândesc să salveze planeta
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru