Ogier şi Loeb au terminat pe 13 şi 16 cursa din Porsche Supercup

de Daniel Popescu
Luni, 27.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb au ocupat locurile 13 şi 16 în cursa din Porsche Supercup de pe circuitul de la Monaco.

Esential 13 este locul pe care a terminat Ogier cursa de la Monaco
16 este pozitia obtinuta de Loeb in cadrul aceluiasi eveniment
Cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al statului Monaco, Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb au avut o participare inedită în cursa suport din cadrul competiţiei Porsche Supercup.

În ciuda lipsei de experienţe în această competiţie, francezii care au dominat lumea raliurilor în ultimii ani şi-au trecut în cont performanţe onorante. Ogier a ocupat locul 13 în clasamentul general după ce a plecat de pe poziţia a 14-a a grilei, în timp ce Loeb s-a mulţumit cu o clasare pe poziţia a 16-a dintre cei 26 de participanţi.

Pilotul echipei Volkswagen a admis la final că este entuziasmat de experienţă pe care a avut-o la Monaco, una complet diferită comparativ cu ceea ce trăieşte în mod obişnuit în Campionatul Mondial de Raliuri.

"A fost o experienţă fantastică să pilotez aici în Porsche Supercup.

Sunt foarte recunoscător că am fost capabil să-mi îndeplinesc acest vis. A fost foarte special pentru mine să experimentez Monaco dintr-o perspectivă diferită de raliuri. Am încercat să mă lupt în pluton, dar a fost aproape imposibil să depăşesc la Monaco. Acum sunt foarte bucuros şi mă gândesc deja la Raliul Greciei", a precizat el referindu-se la următoarea etapă din WRC, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru