Opel 24H, campania cu oferte speciale, va fi derulată în 19 şi 20 aprilie

de Sebastian Toma
Joi, 18.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ediţia din acest an a campaniei Opel 24H va fi derulată în perioada 19-20 aprilie la toţi partenerii din ţară. Aceasta vizează anumite oferte speciale, disponibile doar în perioada respectivă.

Urmareste Automarket
Opel va derula şi în acest an campania "Opel 24H", care vizează un program de 24 de ore pentru toţi partenerii săi din România în vederea acordării unor oferte speciale la achiziţia de automobile noi. Acţiunea Opel 24H din acest an va fi derulată în perioada 19-20 aprilie şi va viza oferte speciale pentru modelele Opel, accesorii, garanţie extinsă şi asigurări Casco.
Spre exemplu, clienţii care îşi fac o asigurare Opel Casco de la Allianz Ţiriac primesc o reducere de 10% doar la poliţele ofertate în perioada respectivă.

Garanţia extinsă este oferită la un preţ redus cu 10%, iar clienţii care cumpără accesorii de peste 100 euro, peste 200 euro sau peste 300 de euro fără TVA vor primi un accesoriu cadou, la alegere, în funcţie de sumă. În ceea ce priveşte ofertele de finanţare, cei de la Opel oferă pachetul "Super Deal" împreună cu Cetelem IFN SA. Acesta are o rată fixă în lei şi DAE 8.84%. Spre exemplu, în cazul unui credit în LEI oferit de Cetelem IFN SA în valoare de 24.310 lei, cu o durată de 48 luni, care nu include avansul de 17.248 lei, contractul va avea DAE de 8,84%, o dobândă anuală fixă de 8,5%, comision de analiză 0 lei, comision de administrare 0 lei şi o rată lunară de 599,20 lei, iar valoarea totală plătibilă este de 28.761,60 lei. Exemplul a fost calculat pentru un automobil de 41.558 lei, la un curs de 4,4 lei/euro și nu include asigurarea de viață și asigurarea CASCO.

Evenimentul 24H al celor de la Opel nu se concentrează doar pe viitorii clienţi, ci şi pe actualii posesori de Opel.

Astfel, clienţii care vin în service-urile Opel până la sfârşitul lunii curente primesc înapoi pe cardul Opel Cetelem 10% din valoarea oricărei facturi de service de peste 500 lei, în limita sumei de 100 lei. Cartul Opel Cetelem este un card de credit MasterCard în lei, cu CIP şi bandă magnetică, emis de Cetelem IFN SA. Avantajele clienţilor Opel constau în 5% reducere la piesele achiziționate la partenerii Opel, 4 rate cu DAE 0% în service-urile Opel, 1% reducere prin rambursare la alimentările cu combustibil în 2013, 1 an de asistență rutieră gratuită pentru toate autovehiculele Opel începând cu anul de fabricaţie 2005 şi care au toate reviziile periodice efectuate la timp, 0% comision pentru plata la comercianţi şi până la 60 de zile perioadă de graţie cu 0% dobândă la cumpărături.

Via Opel

Comentarii (4)

  • Macar puneti si voi un P incercuit, ceva acolo. Daca nu ma insel, publicitatea chiar e obligatoriu prin lege sa fie semnalata ca publicitate.
    17 5
  • Mai bine lansau campania 24SH,pentru ca,din pacate e singurul cuvant la moda in romania in perioada de fata cand vine vorba de masini...
    7 1
  • lorinczi.thomas
    Un drog legal, publicitatea!...
    3 0
  • foarte tare, un vecin a prins un astra h gtc opc line la un pret foarte foarte bun acum 2 ani !
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru