Opel a devenit sponsor principal al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti

de Bogdan Mirică, Foto: Ciprian Mihai
Miercuri, 15.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a anunţat astăzi semnarea unui parteneriat oficial cu echipa de fotbal petrolul Ploieşti. Logo-ul brandului german va fi inscripţionat pe tricourile echipei prahovene.

După ce ieri şi-a prezentat oficial echipa în faţa a peste 7000 de spectatori, echipa de fotbal petrolul Ploieşti sărbătoreşte astăzi un alt eveniment important. Clubul petrolist îşi asociază numele cu unul dintre cele mai populare branduri auto din România: Opel.

Germanii şi ploieştenii au încheiat astăzi, oficial, un parteneriat de imagine care va acoperi evoluţia clubului în toate competiţiile în care acesta activează. În calitate de partener principal, Opel îşi aplică logo-ul pe tricourile echipei de fotbal şi derulează acţiuni de marketing şi comunicare pe toată durata parteneriatului.

Petrolul şi-a conturat imaginea unui club atipic fotbalului românesc, de la comportamentul oficialilor, neimplicaţi în niciun scandal, până la cel al echipei, tabloul fiind completat de atmosfera incredibilă creată la meciuri de propriii suporteri.

Dan Capră
preşedintele FC Petrolul Ploieşti

„Atât Opel, cât şi Petrolul Ploieşti reprezintă exemple de profesionalism şi determinare, dar şi dovezi ale capacităţii de a trece peste obstacole şi a reveni în forţă,” explică una dintre motivaţiile parteneriatului Cristian Milea, Opel România Country Director.

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti a luat fiinţă în 1924 şi traversează, în prezent, cea mai bună perioadă din istoria sa, reuşind să semneze în perioada transferurilor de iarnă cu Adrian Mutu, al doilea golgheter din istoria naţionalei României.

De cealaltă parte, Opel nu este la prima întâlnire cu balonul rotund.

Brandul din Russelsheim sponsorizează deja patru mari cluburi din Germania (Borussia Dortmund, Bayer 04 Leverkusen, FSV Mainz 05 şi FC Freiburg), dar şi alte nume mari din fotbalul european, cum ar fi Galatasaray Istanbul şi Feyenoord Rotterdam.

Comentarii (4)

  • yellowolf
    Am aizit ca Dinamo va semna cu Aro si de vor duce dupa el....
    11 1
  • Eventual Puma putea sa le dea si ,,adidasi,, la fel.Toti cu albi ,numai Mutu cu negri. Vad ca s-a dat Bornescu aproare de el....imi dau seama ce va uni echipa Mutu...
    5 0
  • inexorabil
    E-he, unde-s vremurile în care Opel înnobila piepturile de aramă ale superstarurilor grandiosului Milan?...Acum sigla germană înnobilează pieptul unui fost calcio-man destul de bun (nu oricine poate marca peste 100 de goluri într-un campionat atât de pretenţios tehnico-tactic precum Serie A), eşuat însă lamentabil în localuri de perdiţie...Totuşi, să sperăm într-un miracol şi anume că "Briliantul" va fi sirop şi balsam pentru bieţii găzari, neavând voie de Sus să înşele încrederea depusă întrânsul de un întreg oraş. În plus, să sperăm că cineva îi va biciui temperamentul de petrecăreţ, adică, în ceea ce înseamnă tentaţii deviante profesional, îi va sta...Contra.
    2 0
  • "Petrolul", nu "petrolul". Voi chiar nu verificati textul inainte de a posta stirea? Nu de alta, dar in doua randuri s-a facut aceasta greseala... Va rog, corectati.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru