Opel Grandland facelift debutează cu un design îmbunătățit și mai multă tehnologie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 09.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a publicat primele imagini și informații despre Grandland facelift. SUV-ul a primit mai multe îmbunătățiri estetice, dar și mai multă tehnologie.

Constructorul german de automobile a lansat SUV-ul Grandland în urmă cu patru ani, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acum a primit un bine-meritat facelift, la câteva luni după îmbunătățirile primite de fratele mai mic, Crossland.

Opel a eliminat litera X din denumirea modelului. Din punct de vedere estetic, SUV-ul a preluat partea frontală Vizor de la Corsa și Mokka, iar farurile LED Matrix integrează tehnologia care a debutat odată cu Insignia.

Pentru o vizibilitate mai bună, Grandland facelift poate fi dotat și cu sistem de vedere pe timp de noapte care detectează persoanele și animalele de la 100 de metri.

La interior vei observa câteva elemente împrumutate de la modelele Peugeot, inclusiv selectorul transmisiei automate (din moment ce Grandland este dezvoltat pe aceeași arhitectură ca și 3008). Tot aici, pasagerii vor regăsi un instrumentar de bord digital, dar și un display de 10 inch pentru sistemul multimedia.

Desigur, acesta din urmă este rezervat nivelurilor de echipare superioare.

Opel Grandland facelift stă mai bine pe partea de tehnologie comparativ cu varianta pre-facelift.

Lista include, printre altele, cameră cu vedere la 360 de grade, cruise control adaptiv cu funcție Stop&Go (versiunile cu transmisie automată), sistem de menținere a benzii de rulare și asistent la parcare.

Constructorul din Russelsheim nu a oferit detalii despre gama de motorizări. Acestea vor fi publicate ulterior, înaintea lansării pe piață programată pentru toamna acestui an.

via Opel

Comentarii (3)

  • ACE - Craiova
    Prețurile urmează a fi dezvăluite în doar câteva săptămâni.

    Livrările vor începe din toamna acestui an.
    16 2
  • Gheorghe
    Interiorul masinii arata mult mai bine decat in varianta initiala.
    16 2
  • Arata superb acum. Cref ca e cel mai frumos din clasa interior exterior !
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru