Opel: Porţi deschise pentru noul Astra Sedan între 22 şi 27 octombrie

de Sebastian Toma
Luni, 22.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Partenerii Opel din România organizează un eveniment de tip "Porţi deschise" în perioada 22-27 octombrie pentru a prezenta noul Astra Sedan.

Opel Astra Sedan, ultima adăugire la gama de compacte a producătorului german, a sosit în reprezentanţele mărcii din ţară şi îşi aşteaptă primii clienţi. Pentru a înlesni întâlnirea, partenerii Opel din România au demarat o campanie Porţi deschise, care va fi derulată în perioada 22-27 octombrie. Invitaţii care testează cel mai recent model Opel lansat în România intră în cursa pentru trei vacanţe VIP în Austria alături de familie.

Pe piaţa din România, noul Opel Astra Sedan pleacă de la 15.950 euro cu TVA inclus, valabil pentru versiunea 1.4 ECOTEC de 100 CP. Aceeaşi versiune de motorizare a lui Astra hatchback pleacă del a 15.850 de euro cu TVA inclus, în timp ce versiunea SportsTourer cu aceeaşi motorizare pleacă de la 16.700 euro cu TVA inclus. Berlina din gama Astra măsoară 4.658 mm lungime, 1.814 mm lăţime şi 1.476 mm înălţime, iar ampatamentul este de 2.685 mm. Spaţiul interior este suficient pentru cinci persoane, iar portbagajul însumează 460 de litri, cu 90 de litri mai mult decât varianta hatchback.

Esential 15.950 euro este preţul de pornire al lui Opel Astra Sedan pe piaţa din România.
Odată cu lansarea noului Astra Sedan pe piaţa din România, Cetelem oferă un nou tip de credit pentru orice model Opel achiziţionat prin intermediul lor până la 30 noiembrie 2012. Pachetul se numeşte Celetem Super Deal.
În cazul unui credit în valoare de 30.591 de lei, cu o durată de 48 de luni şi un avans de 20.394 lei, rata fixă va fi de 754 ron. În condiţiile enunţate mai sus, DAE este de 8.84%, dobânda anuală fixă este de 8.5%, iar comisioanele de analiză şi de administrare sunt zero, cel din urmă fiind deja inclus în rata lunară de 754 ron. Valoarea totală plătibilă este de 36.192 ron în condiţiile unui autoturism care costă 50.985 ron, la un curs de 4.5 lei pe euro, fără a lua în considerare asigurarea CASCO şi asigurarea de viaţă a clientului.

Via Opel

Comentarii (7)

  • O da...
    "...iar comisioanele de analiză şi de administrare sunt zero, cel din urmă fiind deja inclus în rata lunară de 754 ron..."
    Fara comision de administrare ca l-am bagat deja in rata...
    12 3
  • Giga Motors
    Masina este atragatoare, nu-i bai, desi mi se pare ca spatele seamana cumva cu al lui Passat CC......Si sa inteleg ca portile astea se deschid expres numai pentru potentialii clienti? - simplii amatori, mai amarasteni si fara mijloace de cumparare si care ar declara din start acest lucru celor de la showroom, n-ar avea si ei dreptul la un drive-test?
    7 9
  • Abia astept sa o testez. Pana acum am testat 4 masini: le pun in ordinea performantelor: Mercedes A Class, Mitubishi Lancer, Renault Clio 4, Dacia Logan.
    5 3
  • @giga
    La aceste evenimente oricine cu permis poate sa conduca, cat permite timpul, normal, este pt promovare, spui si altora ce-ai condus, daca ti-a placut, le faci reclama practic, asta daca ti-a placut ce-ai condus, daca nu efectul este invers. Iar cand esti intrebat daca vrei sa fii un viitor detinator de Opel nou, trebuie sa spui da:)
    5 1
  • Nici eu nu prea inteleg care e treaba cu "portile deschise". Oricand poti sa faci un test-drive, nu doar in perioada respectiva. Acesta e mai mult un fel de anunt ca au lansat un nou model.
    5 1
  • Cristian
    15.950 euro pretul de pornire !! La aproximativ 15.000 iti iei Skoda Octavia . Intentionez sa-mi iau o masina in viitorul apropiat si sincer Opel mi se pare foarte scump fata de concurentii sai Ford si Skoda.
    3 9
  • Calingura
    Cristian sa nu te superi pe mine dar cred ca nu ai fost vreodata la Ford sa vezi ce preturi au.
    Pe langa preturile mari raportate la ce ofera vrei nu vrei tii cont si de reducerile oferite de marca. Iar la Opel reducerile se simt.

    Am mai spus-o si trebuie sa o repet: daca Opel avea motoare si cutii aduse in prezen (in speta cu consum mai bun) erau mult peste tot ce exista. Opel are finisari si dotari foarte bune in gama aceasta de pret.

    Si nu, nu am Opel si nici nu urmeaza sa imi cumpar. Nu fac reclama.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru