Opel va renunța la 400 de angajați din Austria: contract anulat pentru producția de cutii de viteze de la fabrica din Viena

de Paul Cosma
Vineri, 29.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel va renunța la circa 350-400 dintre angajații săi de la uzina din Austria, acolo unde lucrează un total de 1.200 de persoane. Motivul este anularea unui contract important pentru producția de cutii de viteze.

Opel se pregătește să micșoreze numărul angajaților de la fabrica de cutii de viteze din Viena (Austria), o treime dintre ei urmând să își piardă locurile de muncă.

Directorul consiliul angajaților din cadrul uzinei a confirmat pentru presa locală că aproximativ 350-400 de oameni vor fi concediați, din cauza pierderii unui contract important.

Cel mai probabil, conducerea Opel va pregăti un program de plecări voluntare și salarii compensatorii pentru angajații ce vor pleca din cadrul companiei.

Opel a dat asigurări că uzina nu va fi închisă, iar producția cutiilor de viteze manuale cu 6 trepte va continua și după încheierea restructurării.

Via Automotive News

Comentarii (9)

  • Anonim
    Si aicia tot PSD-ul este de vina ! Hahahahaha
    8 8
  • Edikkk
    Când va lovi valul de maşini electrice... ce vor face toţi angajaţii?
    5 7
  • inexorabil
    Păi, dragul meu Edikkk, ca să pășim ȋn Noua Eră (și numai cu tancul se poate, nu?), cică trebuie s-o zdrobim sub șenile pe cea “expirată”…Bine, bine, adaptarea ca adaptarea, dar ceva tot trebuie aruncat la “coșul de gunoi al istoriei”, că altfel “schimbarea” n-ar căpăta aura de legitimitate…
    2 6
  • Fara alehas
    @Anonim
    ,,Aicia,, in psd toti sunteti analfabeti ?
    10 5
  • @Fara alehas
    Ghilimelele la „aicia” se pun așa cum le-am scris eu, nu altfel. Cine scrie greșit dovedește că sunt destul de mulți analfabeți și printre criticii PSD.
    6 7
  • Fara alehas
    @PSD
    Bravo! Mesteca in continuare placuta suedeza.
    7 5
  • @Fara alehas
    Plăcuța suedeză o mesteca cei care au facut din ea un slogan si stau tot timpul cu ea în gura. Adică tu și alți „morali” de mucava ca tine.
    3 5
  • Fara alehas
    @PSD
    Emigreaza in rusia pui de comunist ofticat :)
    5 2
  • Fara alehas
    @PSD
    Te-a durut comentariul pe care mi l-a sters AM ?
    Tipic psd, ofticatule :))
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru