Pachete Competition Edition și Competition Edition Plus pentru mai multe modele Audi, în Europa

de Alexandru Monenciu
Luni, 31.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță pachetele Competition Edition și Competition Edition Plus pentru modelele A4, A5, S4 și S5 în Europa. Pe piața din Germania vor fi disponibile începând cu ianuarie 2023.

Europenii care vor un aspect mai sportiv pentru modelele Audi A4, A5, S4 și S5, vor putea bifa pachetele Competition Edition și Competition Edition Plus.

Primul dintre ele propune o serie de elemente vopsite în negru lucios, inclusiv grila frontală, difuzorul de aer și terminațiile sistemului de evacuare. Modelul A5 Cabriolet a primit, la rândul său, ornamente cromate.

De cealaltă parte, pachetul Competition Edition Plus plusează cu oglinzi exterioare negre, logo-ul S proiectat pe asfalt, pachet de lumini ambientale și etriere roșii pe anumite modele. De asemenea, farurile Matrix LED și Audi Laser Light sunt rezervate pentru A5, respectiv S5.

Ambele pachete vor putea fi comandate în Germania începând cu luna ianuarie 2023. Prețurile pornesc de la 950 de euro și pot ajunge până la 3.150 de euro.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru