Parteneriat: Ford vrea să vândă mașini în China prin platforma online de la Alibaba

de Petre Barac
Vineri, 08.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford și Alibaba Group au semnat un acord prin care producătorul american va testa vânzarea mașinilor către consumatorii din China prin platforma de retail online Tmall.

Tot mai mulți constructori auto importanți văd China ca una dintre cele mai importante piețe auto de desfacere în următorii ani și caută să-și securizeze prezența acolo.

Ultimul exemplu în acest sens este parteneriatul dintre Ford și Alibaba, prin care americanii vor vinde mașini în China cu ajutorul platformei online Tmall.

Parteneriatul țintește explorarea de noi oportunități prin care clienții pot să achiziționeze și să dețină mașini, cu ajutorul canalelor digitale de retail”, au transmis oficialii Alibaba.

Pentru început, cele două companii vor iniția un proiect-pilot pentru a determina comportamentul consumatorilor chinezi privind vânzarea de mașini printr-o platformă online.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru