Masini

Vineri, 18 Decembrie 2020 | General

Albul rămâne cea mai populară nuanță de caroserie pentru mașini pentru al zecelea an consecutiv: negru și gri completează podiumul

38% dintre cumpărătorii de mașini la nivel global preferă o caroserie albă, urmată de caroseriile negre și gri. Argintiul rămâne pe locul patru, însă culoarea albastră crește în popularitate.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | General

Studiu: Peste jumătate dintre europeni vor amâna cumpărarea unei mașini noi

52% dintre europeni vor amâna achiziționarea unei mașini noi ca urmare a efectelor pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, 72% dintre europeni consideră că deținerea unei mașini este valoroasă în această perioadă.
Sambata, 18 Ianuarie 2020 | General

Preferințele clienților pentru mașini în 2019 la nivel global: 39% dintre ei au ales caroserii albe

La nivel global, 39% dintre șoferi au cumpărat anul trecut mașini cu caroserie albă, iar pe pozițiile următoare în top sunt negru, gri și argintiu. Albastru a fost ales de 9% dintre clienți, iar roșu de 7%.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Industrie

Noile tehologii schimbă industria auto: "Mașinile vor deveni mai scumpe, iar oamenii nu vor mai avea mașini în proprietate"

Președintele Ford România anticipează o creștere a prețurilor pentru mașini din cauza noilor tehnologii introduse, iar acest lucru va conduce la o popularizare a serviciilor de car-sharing în detrimentul proprietății individuale.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen susține că prețurile mașinilor sale vor crește “semnificativ”: “Este clar că nu vom putea compensa toate costurile cu noile norme CO2”

Grupul Volkswagen a transmis că noile norme europene privind emisiile CO2 vor conduce la creșterea “semnificativă” a prețurilor mașinilor, pe termen mediu, din cauza costurilor mai mari cu materialele.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Tehnologie

Europa ar putea adopta Wi-Fi pentru tehnologiile de comunicare între mașini: Volkswagen și Renault, cele mai avantajate

Comisia Europeană este tentată să adopte standardul Wi-Fi pentru tehnologiile de comunicare între mașini, în detrimentul viitoarei conexiuni 5G, ceea ce ar favoriza Volkswagen și Renault.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie

Frankfurt va introduce restricții pentru motoarele diesel în centrul orașului: mașinile Euro 4 și mai vechi vor fi interzise din februarie 2019

Autoritățile din Frankfurt trebuie să interzică circulația anumitor mașini diesel și pe benzină în centrul orașului începând cu luna februarie 2019, cu scopul reducerii poluării, potrivit deciziei unei instanțe din Germania. La început, vor fi interzise mașinile diesel Euro 4 și mai vechi, precum și motoarele pe benzină Euro 1 și 2.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Intern

București, în fața unei decizii istorice: mașinile și motociclete ar putea fi interzise pe străzi pe 22 septembrie. Propunerea va fi supusă votului în această săptămână

Toate mașinile, motocicletele, chiar și scuterele, ar putea fi interzise pe străzile din București pe data de 22 septembrie, se arată într-o propunere a Primăriei Capitalei. Viceprimarul și 3 consilieri au venit cu ideea, iar propunerea va fi supusă votului în această săptămână, pe 6 septembrie.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Tehnologie

Airbnb pentru mașini: General Motors se gândește la un proiect prin care clienții să-și închirieze mașinile când nu le folosesc

General Motors pregătește un proiect-pilot prin care clienții să își poată închiria mașinile atunci când nu le folosesc, potrivit unor surse apropiate de companie.
Luni, 11 Decembrie 2017 | Economic

Statistică: România are cea mai mică densitate de mașini din UE, cu 261 de autoturisme la 1.000 de locuitori, aproape la jumătate față de media europeană

România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană la densitatea de mașini, cu 261 de autoturisme la 1.000 de locuitori.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Industrie

Parteneriat: Ford vrea să vândă mașini în China prin platforma online de la Alibaba

Ford și Alibaba Group au semnat un acord prin care producătorul american va testa vânzarea mașinilor către consumatorii din China prin platforma de retail online Tmall.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Industrie

Ofertă de la nemți: pentru 2.000 de dolari pe lună îți poți face abonament la mașinile Porsche

Porsche a lansat un abonament prin care clienții săi pot să aibă acces la mai multe modele diferite în schimbul a 2.000 de dolari pe lună. Proiectul va începe în luna noiembrie în orașul american Atlanta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Aprilie 2017 | General

Ce culori preferă șoferii europeni pentru mașinile lor: alb, negru și gri, în topul anului 2016

Aproape o treime dintre mașinile cumpărate de europeni în 2016 sunt albe, în timp ce nuanțele de negru și gri dețin fiecare aproape 20% din piață, potrivit unui studiu realizat de BASF.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | General

Tu când ai fost ultima oară la spălătorie? Interiorul maşinii, mai murdar şi plin de microbi decât tastatura sau telefonul

Interiorul unei maşini este cu 55% mai murdar decât tastatura unui calculator şi de peste 2.000 de ori mai murdar decât un smartphone, potrivit unui studiu realizat de britanici.
Joi, 07 Iulie 2016 | Masini autonome

Finlanda dă tonul unei revoluții: fără mașini personale în oraș după 2025

Autoritățile finlandeze încearcă să dezvolte un plan care va elimina nevoia de a deține o mașină în oraș. Cheile aceste strategii: un transport în comun cu rute flexibile, mașini autonome pe care le poți comanda și mașini împărțite de locuitori în sistem ridesharing.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | Intern

Suntem codaşii Europei: România, pe ultimul loc la numărul de maşini pe mia de locuitori

Oricât de aglomerat este traficul, statistica nu minte: doar doi români din 10 au maşină, astfel că România ocupă ultimul loc în Uniunea Europeană la rata de penetrare a industriei auto.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | General

Cifre fantastice în China: numărul posesorilor de permis auto s-a multiplicat de 11 ori în ultimii zece ani

Dezvoltarea industriei auto din China a avut ca efect o creştere exponenţială a numărului de şoferi din această ţară. În acest moment, în China se află 244 de milioane de posesori de permis.
Miercuri, 22 August 2012 | General

STUDIU: Germanii cumpără maşini din ce în ce mai puternice - media a ajuns la 138 CP

Media de putere a maşinilor vândute în Germania în 2012 a ajuns la 138 de cai, vârful absolut în întreaga istorie. Nemţii se află pe poziţia întâi în Europa la acest capitol.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | Mediu

Constructorii auto fac progrese mari în ceea ce priveşte emisiile de CO2

Emisiile maşinilor produse de constructorii europeni coboară cu un ritm mai bun decât cel estimat iniţial de Uniunea Europeană.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Industrie

Brazilia ar putea deveni cea de-a patra piaţă auto din lume

Germanii de la Volkswagen estimează că piaţa auto din Brazilia ar putea surclasa în materie de vânzari piaţa auto internă în decursul anului 2010.

Tag-uri similare

Ferrari, Fiat, video, Lamborghini, Alfa Romeo, Maserati, Italia, Cadillac, criza, Lancia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru