Masini

Vineri, 22 Martie | Economic

Ce mașini cumpără europenii: 1 din 8 mașini vândute, în februarie, a fost electrică

Potrivit celor mai recente cifre publicate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), mașinile cu zero emisii au avut o cotă de piață de 12% în luna februarie 2024.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Industrie

China devine al doilea cel mai mare exportator de automobile la nivel global. A depășit Germania

În 2022, China a exportat 3.11 milioane de vehicule, un rezultat care poziționează țara asiatică pe locul 2 în topul celor mai mari exportatori de automobile la nivel global. Japonia este, încă, lider.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Tehnologie

Hyundai, Kia, Genesis, Polestar și BYD vor avea platformă de gaming Nvidia bazată pe cloud

Hyundai, Kia, Genesis, Polestar și BYD au încheiat un parteneriat cu Nvidia și vor avea o platformă de gaming bazată pe cloud. Denumită GeForce Now, aceasta oferă peste 1.500 de jocuri.
Sambata, 30 Iulie 2022 | Industrie

Mașinile electrice și PHEV au înregistrat prima scădere a vânzărilor din ultimii 2 ani

Conform unei analize publicate de către cei de la Jato Dynamics, modelele electrice dar și cele de tip plug-in hybrid au înregistrat o scădere a înmatriculărilor pentru prima oară după creșterile constante înregistrate în ultimii doi ani.
Vineri, 24 Iunie 2022 | Feature

Garajul lui Michael Jackson: o incursiune în colecția de mașini neobișnuite a regelui muzicii pop

Regretatul Michael Jackson a avut o colecție impresionantă de mașini, unele atipice, dar cu siguranță potrivite pentru cel supranumit „regele muzicii pop". Multe au fost vândute la licitație, după moartea lui, moment în care publicul a aflat de existența lor.
Joi, 12 Mai 2022 | Intern

Producția auto națională în luna aprilie, în creștere: + 41% pentru uzina Dacia

În luna aprilie, cele două uzine de la noi din țară au asamblat aproape 40.000 de mașini noi, cu 5.13% mai multe decât în aceeași lună din 2021. Uzina Dacia a produs cu 40.9% mai multe mașini, comparativ cu aprilie 2021.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | General

Albul rămâne cea mai populară nuanță de caroserie pentru mașini pentru al zecelea an consecutiv: negru și gri completează podiumul

38% dintre cumpărătorii de mașini la nivel global preferă o caroserie albă, urmată de caroseriile negre și gri. Argintiul rămâne pe locul patru, însă culoarea albastră crește în popularitate.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | General

Studiu: Peste jumătate dintre europeni vor amâna cumpărarea unei mașini noi

52% dintre europeni vor amâna achiziționarea unei mașini noi ca urmare a efectelor pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, 72% dintre europeni consideră că deținerea unei mașini este valoroasă în această perioadă.
Sambata, 18 Ianuarie 2020 | General

Preferințele clienților pentru mașini în 2019 la nivel global: 39% dintre ei au ales caroserii albe

La nivel global, 39% dintre șoferi au cumpărat anul trecut mașini cu caroserie albă, iar pe pozițiile următoare în top sunt negru, gri și argintiu. Albastru a fost ales de 9% dintre clienți, iar roșu de 7%.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Industrie

Noile tehologii schimbă industria auto: "Mașinile vor deveni mai scumpe, iar oamenii nu vor mai avea mașini în proprietate"

Președintele Ford România anticipează o creștere a prețurilor pentru mașini din cauza noilor tehnologii introduse, iar acest lucru va conduce la o popularizare a serviciilor de car-sharing în detrimentul proprietății individuale.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen susține că prețurile mașinilor sale vor crește “semnificativ”: “Este clar că nu vom putea compensa toate costurile cu noile norme CO2”

Grupul Volkswagen a transmis că noile norme europene privind emisiile CO2 vor conduce la creșterea “semnificativă” a prețurilor mașinilor, pe termen mediu, din cauza costurilor mai mari cu materialele.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Tehnologie

Europa ar putea adopta Wi-Fi pentru tehnologiile de comunicare între mașini: Volkswagen și Renault, cele mai avantajate

Comisia Europeană este tentată să adopte standardul Wi-Fi pentru tehnologiile de comunicare între mașini, în detrimentul viitoarei conexiuni 5G, ceea ce ar favoriza Volkswagen și Renault.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie

Frankfurt va introduce restricții pentru motoarele diesel în centrul orașului: mașinile Euro 4 și mai vechi vor fi interzise din februarie 2019

Autoritățile din Frankfurt trebuie să interzică circulația anumitor mașini diesel și pe benzină în centrul orașului începând cu luna februarie 2019, cu scopul reducerii poluării, potrivit deciziei unei instanțe din Germania. La început, vor fi interzise mașinile diesel Euro 4 și mai vechi, precum și motoarele pe benzină Euro 1 și 2.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Intern

București, în fața unei decizii istorice: mașinile și motociclete ar putea fi interzise pe străzi pe 22 septembrie. Propunerea va fi supusă votului în această săptămână

Toate mașinile, motocicletele, chiar și scuterele, ar putea fi interzise pe străzile din București pe data de 22 septembrie, se arată într-o propunere a Primăriei Capitalei. Viceprimarul și 3 consilieri au venit cu ideea, iar propunerea va fi supusă votului în această săptămână, pe 6 septembrie.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Tehnologie

Airbnb pentru mașini: General Motors se gândește la un proiect prin care clienții să-și închirieze mașinile când nu le folosesc

General Motors pregătește un proiect-pilot prin care clienții să își poată închiria mașinile atunci când nu le folosesc, potrivit unor surse apropiate de companie.
Luni, 11 Decembrie 2017 | Economic

Statistică: România are cea mai mică densitate de mașini din UE, cu 261 de autoturisme la 1.000 de locuitori, aproape la jumătate față de media europeană

România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană la densitatea de mașini, cu 261 de autoturisme la 1.000 de locuitori.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Industrie

Parteneriat: Ford vrea să vândă mașini în China prin platforma online de la Alibaba

Ford și Alibaba Group au semnat un acord prin care producătorul american va testa vânzarea mașinilor către consumatorii din China prin platforma de retail online Tmall.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Industrie

Ofertă de la nemți: pentru 2.000 de dolari pe lună îți poți face abonament la mașinile Porsche

Porsche a lansat un abonament prin care clienții săi pot să aibă acces la mai multe modele diferite în schimbul a 2.000 de dolari pe lună. Proiectul va începe în luna noiembrie în orașul american Atlanta.
Marti, 04 Aprilie 2017 | General

Ce culori preferă șoferii europeni pentru mașinile lor: alb, negru și gri, în topul anului 2016

Aproape o treime dintre mașinile cumpărate de europeni în 2016 sunt albe, în timp ce nuanțele de negru și gri dețin fiecare aproape 20% din piață, potrivit unui studiu realizat de BASF.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | General

Tu când ai fost ultima oară la spălătorie? Interiorul maşinii, mai murdar şi plin de microbi decât tastatura sau telefonul

Interiorul unei maşini este cu 55% mai murdar decât tastatura unui calculator şi de peste 2.000 de ori mai murdar decât un smartphone, potrivit unui studiu realizat de britanici.

Tag-uri similare

Ferrari, Fiat, video, Lamborghini, Alfa Romeo, Maserati, Italia, Cadillac, Lancia, criza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru