Ofertă de la nemți: pentru 2.000 de dolari pe lună îți poți face abonament la mașinile Porsche

de Petre Barac, Foto: Porsche
Vineri, 13.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a lansat un abonament prin care clienții săi pot să aibă acces la mai multe modele diferite în schimbul a 2.000 de dolari pe lună. Proiectul va începe în luna noiembrie în orașul american Atlanta.

Constructorii auto caută surse alternative de venit și ca urmare a tendinței clienților să apeleze la servicii de ride sharing precum Uber sau Taxify. În acest context, Porsche propune o soluție prin care clienții să acceseze mai ușor mașinile sale.

Producătorul din Stuttgart a lansat un un abonament prin care clienții săi pot să aibă acces la 8 modele diferite. Prețul? 2.000 de dolari pe lună. Unde poți face acest lucru? Deocamdată doar în orașul Atlanta din statul american Georgia.

Proiectul va fi demarat începând cu luna noiembrie. Printre cele 8 mașini disponibile se numără 718 Boxster, 718 Cayman, Cayenne și Macan S. Există și un pachet la un preț de 3.000 de dolari pe lună prin care poți să accesezi până la 22 de modele Porsche

Abonamentul include toate taxele de drum și de înregistrare, asigurarea și întreținerea. Porsche mai cere încă 500 de dolari ca taxă de intrare în sistem.

Cu ajutorul unei aplicații pe smartphone, mașinile pot să fie livrate la client sau ridicate de acesta dintr-un loc stabilit.

Nu există o limită de kilometri pentru fiecare lună, dar carnetul de membru se acordă după o verificare prealabilă făcută de Porsche.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru