Parteneriat Porsche - Pixar pentru un 911 inspirat de Sally din filmul "Cars"

de Alexandru Monenciu
Duminica, 13.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche va construi, împreună cu cei de la Pixar, un 911 unicat, inspirat de personajul Sally Carrera din filmul "Cars". Mașina va fi vândută la licitație, iar banii vor fi donați pentru criza umanitară din Ucraina.

Porsche este unul dintre producătorii de automobile care au donat sume de bani (1 milion de euro, mai exact) pentru criza umanitară din Ucraina.

Marca germană continuă eforturile caritabile și anunță că, împreună cu cei de la Pixar, va construi un 911 unicat, inspirat de personajul Sally Carrera din filmul "Cars". Mașina va fi vândută la licitație, iar banii vor fi donați pentru ajutorarea mamelor și copiilor care au fugit din calea războiului din Ucraina.

Potrivit celor de la Porsche, exemplarul unicat va fi bazat pe un 911 din generația 992 și va putea fi condusă fără probleme pe drumurile publice. Va avea o serie de elemente exclusive, inclusiv tatuajul personajului Sally din "Cars", jante speciale și, s-ar putea, chiar o transmisie manuală.

Așa cum spuneam, mașina va fi dezvoltată de Porsche Manufaktur și Style Porsche, cu ajutor din partea celor de la Pixar Animation Studios.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru