Peugeot prezintă noul 408 First Edition: motor plug-in hybrid și producție limitată

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Peugeot 408 poate fi comandat, pe anumite piețe, și într-o versiune specială 408 First Edition. Spre exemplu, în Marea Britanie, producția va fi limitată la 50 de exemplare.

Constructorul francez de automobile prezintă noul 408 First Edition. Acesta va fi produs într-un număr limitat de exemplare, în funcție de piață, și va putea fi comandat numai online. Spre exemplu, în Marea Britanie vor ajunge 50 de unități, iar în Polonia 300 de exemplare.

Noul Peugeot 408 First Edition este bazat pe nivelul de echipare GT Line. În plus față de dotările standard, vine echipat cu jante de 20 de inch, nuanță exterioară Albastru Obsession și încărcător on-board de 7.4 kW.

Asta pentru că singura motorizare disponibilă este cea plug-in hybrid cu 225 de cai putere.

La interior, pasagerii vor regăsi tehnologia i-Cockpit, instrumentar de bord digital 3D, ecran central de 10 inch, scaune față încălzite, ajustabile electric și cu funcție de masaj, dar și o tapițerie care include Alcantara.

Așa cum spuneam, producția va fi limitată în funcție de piață.

via Peugeot

Comentarii (4)

  • Dacă si Peugeot trebuie sa facă producție “limitată” este clar unde merg lucrurile pentru ei…
    17 8
  • @ștuț
    Nu plânge la mormânt străin că plângi degeaba. Se poate așa un barosan ca tine șă se uite la știfturi franțuzești ?
    5 14
  • Îmi plac ironiile (câte o data… dar aici este altceva si nu ma bag in mizerie, stai tu acolo singur). Am avut un 407 SW si mi-a plăcut foarte mult (singurul minus era garda la sol). Chiar credeam la un moment dat ca cei de la Peugeot vor reuși sa-si găsească “zona” si chiar au reușit pentru o perioada, inclusiv vânzări bune.
    10 2
  • @@ștuț
    Service-urile Peugeot sunt cam aglomerate. Nu par a fi drame de cimitir, dar clienții par cam apăsați. :))
    Noroc că ăsta din poză e un Citroen C5 X cu transmisie care schimbă fin, cu glitch-uri. Câte o încărcare la fiecare 100 km n-a omorât pe nimeni.
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru