Polestar inaugurează prima sa fabrică: coupe-ul hibrid Polestar 1 va intra în producție până la sfârșitul lui 2019

de Paul Cosma
Marti, 27.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a inaugurat prima sa fabrică, urmând ca producția coupe-ului hibrid Polestar 1 să înceapă în China până la sfârșitul acestui an. Primele livrări către clienți vor avea loc în următoarele 3-4 luni.

În iunie, Polestar anunțase că desfășoară o serie de teste cu un număr de 50 de prototipuri Polestar 1 pentru ultimele “reglaje fine”, astfel încât modelul să fie gata de producție. Potrivit constructorului, primii clienți Polestar 1 au finalizat deja configurarea mașinilor pe care le-au comandat.

Producția modelului ce dezvoltă 600 CP și 1.000 Nm poate începe, întrucât compania a finalizat lucrările de construcție a fabricii din China, prima pentru Polestar.

Uzina din Chengdu va produce anual 500 de unități Polestar, cu un total de 1.500 de vehicule pentru următorii 3 ani. Ulterior, compania va demara producția modelului electric Polestar 2 la începutul anului 2020.

Via Polestar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru