Poliţia maghiară a comandat 1250 de exemplare Opel Astra Classic de intervenţie

de Mircea Meșter
Marti, 06.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel Ungaria a primit săptămâna trecută cea mai mare comandă din istoria biroului maghiar al constructorului german: 1250 de exemplare Astra Classic. Flota merge la poliţia maghiară, iar maşinile vor fi folosite la patrulare.

Poliţia maghiară a anunţat oficial că a cumpărat o flotă de 1250 de exemplare Opel Astra Classic echipate special pentru intervenţie. Maşinile au fost comandate la biroul maghiar al celor de la Opel şi vor veni în versiunea 1.6 115 CP, Conform informaţiilor venite dinspre Russelsheim - cartierul general al celor de la Opel - constructorul a fost nevoit să instaleze opt schimburi adiţionale la fabrica din Bochum în weekend-uri pentru a construi la timp maşinile comandate. 

Comanda pe care Ministerul de Interne din Ungaria a realizat-o este cea mai mare flotă vândută de reprezentanţa Opel Ungaria din 1991 încoace, anul în care a fost înfiinţat birou maghiar al constructorului german. Cererea poliţiei vine pe fondul unei prezenţe puternice a mărcii pe piaţa din ţara vecină: Opel deţine o cotă de piaţă de 11.5% într-o ţară în care vânzările auto au crescut cu 12% în primele nouă luni ale anului 2012 faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior. 

Esential 1250 de maşini conţine flota comandată de poliţia maghiară.
Legăturile dintre Ungaria şi poliţia maghiară pe de o parte şi Opel pe de altă parte sunt strânse, producătorul german deţinând o fabrică de motoare în oraşul Szentgotthard, aproape de graniţa cu Austria. Opel a produs aici din 1992 până astăzi mai mult de şapte milioane de motoare.
În altă ordine de idei, în 1997, anul lansării primei generaţii Astra, poliţia maghiară a comandat 938 de exemplare echipate special care pot fi văzute încă pe şoselele ţării vecine.

via germany.info

Comentarii (6)

  • probabil actualele Ford Focus sint uzate deja ! :))
    E criza mare si in Magyarorszag de vreme ce au trecut pe masini de buget !
    8 13
  • Criza sau nu la ei au crescut vanzarile auto considerabil. Desi ungrul mediu o duce mai bine decat romanul mediu de prin anii 80, ei nu sunt atat de ahtiati dupa masini premium ca noi. Sunt mult mai rare. Nu-si dau toti banii din casa pe masina, asta e clar.
    20 0
  • buget, buget.. dar decat loganuri cu 77.000 mai bine astra buget, vorba ta
    26 2
  • zsombor
    Sa stiti ca fordurile si in general masiniile noi sunt doar inchiriate in Ungaria.
    5 1
  • pun pariu ca sunt mai ieftine decat loganurile ce le vedem la noi pe strazi. si e opel nu renault!
    20 5
  • BaditzaEx
    Bravo lor !, dar daca incepem sa fim si noi mai EDUCATI si sa avem politicieni mai capabili si mai PATRIOTI, urmand exemplul lor , o vom duce muuult mai bine decat ei si mai bine ca altii, peste ei. Romania are avantaje imense, MAI ar putea da o comanda ( reala fara spaga la nu stiu cine ) la Dacia prin care acestia s-ar putea dezvolta mai mult, mai bine, MAPN ar fi putut da comanda IAR-ului si altor companii ( Cugir, ... ) si astfel am fi putut capata produse romanesti destul de bune si la preturi sub concurenta iar , aceste companii s-ar fi putut dezvolta mai bine si dezvolta noi produse pe care le-ar exporta iar banii s-ar intoarce tot in tara.
    16 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru