Porsche: 9.000 de euro pentru un sistem audio creat din evacuarea lui 911 GT3

de Alexandru Monenciu
Vineri, 04.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche prezintă noul 911 Soundbar 2.0 Pro. Sistemul audio creat din evacuarea lui 911 GT3 va fi replicat în 500 de exemplare și costă 8.990 de euro.

În urmă cu șase ani, Porsche lansa un sistem audio creat din evacuarea unui 911 GT3. Acum, constructorul german de automobile vine cu varianta îmbunătățită, mai puternică, dar și mai scumpă. Numele său este Porsche 911 Soundbar 2.0 Pro.

Creat din evacuarea lui 911 GT3, din generația actuală, sistemul audio are peste 300 W. Avem un sunet surround virtual 2.1.2 cu Dolby Atmos DTS HD, porturi HDMI compatibile 4K, conectivitate Bluetooth 5.0, Apple AirPlay 2 integrat, Google Chromecast și Spotify Connect.

Noul sistem audio se poate conecta cu mai multe soundbar-uri Porsche, inclusiv cu cele din gama 911 Soundbar Special Edition și 911 Soundbar Final Edition.

Producția lui 911 Soundbar 2.0 Pro va fi limitată la doar 500 de exemplare. Sistemul propus de Porsche costă 8.990 de euro.

via Porsche

Comentarii (5)

  • Mircea Badea
    parca e de tir..
    5 1
  • hidos .... bleah...
    2 1
  • Doar mie mi se pare fetisism, absurb, obscen sa ceri sau sa dai atatia bani pentru un "sistem audio"?
    5 0
  • Este un produs exclusivist si cu siguranța se va amplasa intr-un cadru adecvat (așa cum este in poza). Nu are legătura cu banii si cât costa, pentru unii viața se rezuma la ce vor si când găsesc ceea ce caută banii nu mai sunt o problema sau un criteriu de selecție. Sunt sticle de “băuturi” care costa mii sau sau zeci de mii de euro… pentru unii luxul este si va rămâne un mod de viața. Nu văd relevantă costului in astfel de cazuri.
    6 1
  • Apropo, are filtru de particule? :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru