Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet America: ediție limitată pentru America de Nord

de Alexandru Monenciu
Marti, 14.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile prezintă noua ediție limitată 911 Carrera GTS Cabriolet America. Modelul va fi disponibil exclusiv în SUA și Canada.

Mai marii Porsche susțin, pe bună dreptate, că modelul 911 este foarte iubit peste Ocean. Tocmai de aceea, ca o răsplată pentru clienții de aici, germanii anunță acum ediția limitată 911 Carrera GTS Cabriolet American.

Noul model va ajunge, exclusiv, în reprezentanțele din SUA și Canada spre finalul anului curent.

Producția va fi limitată la 115 exemplare și toate sunt inspirate de modelul 356 America Roadster din 1953. În consecință, mașinile vor fi vopsite în nuanța exterioară Albastru Azure 356, cadrul parbrizului este finisat în Negru Satin, iar jantele RS Spyder Design vopsite în alb completează pachetul.

Nu lipsește, desigur, o grafică specială, care combină albul cu accente Roșu Guards.

Pentru interior, Porsche a pregătit o tapițerie din piele în nuanța Gri Pebble și cusături speciale. De asemenea, cheia este vopsită în nuanța Albastru Azure 356.

Fiind bazată pe versiunea 911 Carrera GTS Cabriolet, ediția limitată este echipată cu un motor de 3.0 litri, twin-turbo, care dezvoltă 480 de cai putere și 569 Nm.

Puterea este livrată punții spate prin intermediul unei transmisii manuale cu 7 rapoarte.

Sistemul Porsche Active Suspension Management Sport este standard, la fel și pachetul Sport Chrono sau sistemul de evacuare sport. Frânele cu o serie de componente carbon-ceramice sunt opționale.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru