Porsche 911 Turbo Cabriolet - imagini şi detalii oficiale

de Bogdan Mirică
Luni, 23.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche va expune la Salonul Auto de la Los Angeles două modele noi. Este vorba despre 911 Turbo Cabrio şi 911 Turbo S Cabrio, ambele cu o viteză maximă de 314 km/h.

Porsche nu a epuizat toate premierele la Salonul Auto de la Frankfurt. Constructorul german a păstrat două şi pentru evenimentul similar ce va avea loc la Los Angeles, începând cu data de 20 noiembrie. Este vorba despre variantele decapotabile ale modelelor 911 Turbo şi 911 Turbo S.

În materie de design nu sunt diferenţe notabile atunci când aşezăm cele două premiere mondiale pe lângă coupe-ul actual. Singura deosebire este dată de prezenţa acoperişului retractabil, din pânză, construit pe o structură mobilă din magneziu.

Esential 13 secunde sunt necesare pentru a deschide şi închide acoperişul.
3.1 secunde îi sunt necesare lui Porsche 911 Turbo S Cabriolet pentru a atinge 100 de km/h.
314 km/h este viteza maximă pe care o pot atinge cele două variante decapotabile.
Potrivit oficialilor Porsche, această inovaţie permite cabrioletei să păstreze forma veritabilă a unui coupe şi atunci când acoperişul este închis.
Decapotarea se poate face în doar 13 secunde, până la o viteză de 30 de km/h.

Sub capotă, noul 911 Turbo Cabriolet dispune de acelaşi motor cu şase cilindri de 3.8 litri, supraalimentat, capabil să dezvolte 520 de cai putere. Este suficient pentru a putea accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 3.3 secunde.

De cealaltă parte, versiunea de top, Porsche 911 Turbo S Cabriolet, foloseşte acelaşi motor de 3.8 litri, modificat însă pentru a livra 560 de cai putere. Iarăşi un bagaj de resurse ce poate permite confortabil atingerea vitezei de 100 de km/h în doar 3.1 secunde.

Ambele versiuni pot atinge o viteză maximă de 314 km/h şi un consum de 13 litri/100 km în mediul urban şi de 9.8 litri/100 km în mediul extraurban. Livrările noilor modele vor demara chiar la începutul anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru