Porsche 911 Turbo S, transformat în „portocală mecanică” de către Manhart

de Tiberiu Safta
Marti, 01.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Manhart a pregătit un pachet de modificări pentru Porsche 911 Turbo S. Acest pachet crește puterea motorului cu până la 833 de cai putere și aduce o serie de modificări la suspensie și la caroserie.

Compania de tuning germană a dezvăluit un pachet nou de modificări pentru Porsche 911 Turbo S. Pachetul, botezat TR 800, aduce un motor mai puternic, precum și o serie de modificări estetice și tehnice menite să crească performanțele celebrului model dezvoltat la Stuttgart.

Mai întâi, avem de-a face cu un motor de 3.8 litri cu 6 cilindri, turbo, mai puternic. Acesta dezvoltă acum 833 de cai putere și 965 Nm, față de 650 de cai putere și 800 Nm în configurația normală. Pentru a ajunge la asemenea valori, Manhart a montat turbocompresoare noi, un intercooler nou și o evacuare nouă, din oțel inoxidabil.

Evident, Manhart a efectuat și o remapare software, iar cutia de viteze automată PDK cu 8 trepte a fost și ea ușor modificată pentru a face față puterii mărite. Manhart nu a dezvăluit performanțele noului model, însă un Porsche 911 Turbo S nemodificat atinge 100 de km/h în 2.7 secunde și o viteză maximă de 330 de km/h.

Pachetul include și o suspensie modificată, cu arcuri H&W noi, care reduc garda la sol cu până la 30 de milimetri.

De asemenea, mai multe elemente ale caroseriei, precum spoilerul față, ornamentele prizelor de aer, pragurile, capacele oglinzilor, eleronul și difuzorul spate sunt confecționate din fibră de carbon.

Exteriorul este completat de o vopsea specială portocalie cu accente negre și de jante de 21, respectiv 22 de inch. La interior avem scaune îmbrăcate în piele neagră cu accente și cusături contrastante portocalii. Tot aici avem și sigla Manhart brodată pe scaune și pe covoare.

via Manhart

Comentarii (2)

  • Parca-i si pacat sa tunezi o asemenea masina... care e la superlativ absolut la toate capitolele inca de cand iese din fabrica !
    7 0
  • ce masina....
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru