Porsche 918 Spyder le va mulţumi celor 10 milioane de fani de pe Facebook cu o călătorie de 1000 km

de Bogdan Mirică
Marti, 28.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunţat că se pregăteşte să sărbătorească atingerea unui număr record de fani pe contul său de Facebook (10 milioane), cu o provocare pentru cele trei modele hibride ale sale: Porsche 918 Spyder, Cayenne S e-Hybrid şi Panamera S e-hybrid

Urmareste Automarket
Porsche a căutat întotdeauna să fie aproape de fanii săi de pe reţelele de socializare. Dacă ne uităm în trecut, constructorul german a început să le mulţumească acestora încă de când contul lor de Facebook a atins primul milion de fani. Pe atunci, Porsche crea un clip emoţionant, dedicat acestora.

Au urmat apoi o ediţie specială Cayman S dedicată celor două milioane de fani şi un 911 GTS creat atunci când numărul lor a atins cinci milioane.

Toate iniţiativele au fost apreciate.

Esential 1 milion de fani pe Facebook avea Porsche în urmă cu cinci ani, în anul 2010.
10 milioane de fani pe Facebook se pregăteşte să sărbătorească Porsche în 2015.
Acum, când Porsche se apropie de 10 milioane de fani pe Facebook se cuvine o nouă celebrare cu fast. Constructorul german a anunţat că va realiza un traseu de 1000 de kilometri prin Marea Britanie, alături de toate cele trei modelele ale sale hibride, alimentate la priză. În centrul atenţiei se va afla supercarul Porsche 918 Spyder, flancat de Cayenne S E-Hybrid şi Panamera S E-Hybrid.

La volanul sportivei se va afla Ingo Georges Vandenberghe, un fotograf specializat în peisaje, care a fost ales de Porsche pentru această misiune după un concurs special. Vandenberghe va fi însoţit de Gordon Robertson, unul dintre consultanţii cu experienţa ai centrului de experienţă din Silverstone.

Cei doi vor trebui să parcurgă un traseu de 1000 de kilometri, care începe şi se termină în Londra, folosind funcţia de încărcare a noului 918 Spyder.

Performanţa lor va fi dedicată, după cum spuneam, fanilor care apreciază Porsche pe reţeaua de personalizare Facebook.

Comentarii (1)

  • Porsche
    Die Kraft der Gegensätze
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru