Porsche 918 Spyder, revizuit pentru a atinge 100 de km/h în 2.5 secunde

de Bogdan Mirică
Luni, 18.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunţat că a îmbunătăţit performanţele supercarului 918 Spyder. Germanii au reuşit să obţină un sprint mai bun până la 100, 200 şi chiar 300 de km/h.

Porsche a promovat intens cel mai puternic produs al său din istorie, supercarul 918 Spyder. După ce a devenit cea mai rapidă maşină de pe Nurburgring, cu un timp de 6 minute şi 57 de secunde, 918 Spyder se pregăteşte acum să ajungă la primii săi clienţi.

Porsche 918 Spyder este cea mai rapidă maşină de serie pe Nurburgring

Înainte de primele livrări însă, Porsche a considerat că este loc de mai bine şi a îmbunătăţit performanţele supercarului. Aşa se face că fişa tehnică a modelului din Stuttgart a primit noi cifre când vine vorba de timpii de accelerare.

Esential 2.5 secunde sunt necesare pentru sprintul 0-100 km/h.
7.2 secunde sunt necesare pentru sprintul 0-200 km/h.
19.9 secunde sunt necesare pentru sprintul 0-300 km/h.
Potrivit comunicatului oficial emis de Porsche, sprintul de la 0 la 100 de km/h se face în doar 2.5 secunde, cu 0.2 secunde mai repede decât în cazul versiunii anterioare.
De asemenea, inginerii Porsche au reuşit să obţină îmbunătăţiri considerabile şi în cazul sprintului de la 0 la 200 de km/h, care acum se face în numai 7.2 secunde, cu 0.5 secunde mai repede. Chiar şi acceleraţia de la 0 la 300 de km/h se face cu 2.1 secunde mai repede, mai exact în 19.9 secunde.

Pentru cei care sunt interesaţi mai mult de latura eco a maşinii, Porsche garantează şi un sprint mai bun de la 0 la 100 de km/h în modul electric. Acesta se face în 6.2 secunde, cu 0.7 secunde mai repede. Dacă noii clienţi aleg pachetul Weissach, oferit în lista de opţionale, timpul scade la numai 6.1 secunde.

via Porsche

Comentarii (3)

  • Un exercitiu tehnic de exceptie, o bijuterie inginereasca. Felicitari Porsche! Pacat ca cei mai multi care isi vor cumpara Porsche 918 Spyder o vor face doar pentru a arata ca au bani...si nu pentru ca stiu sa foloseasca cu adevarat un asemenea bolid.
    18 1
  • 918 Spyder= masina absoluta
    13 1
  • ,,guncometa,, din comentul sa inteleg ca tu nu ai bani sa ti iei una dar ai sti cu adevarat sa folosesti un asemenea bolid!!!?e plin de ,,specialisti,,ca tine aici pe site care se ,,pricep,,la masini de minune ,mai bine ca si toti constructorii de masinii dar daca ai pui sa bata un cui in perete a si dau cu ciocanu peste degete
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru