Porsche a creat un Carrera 4S unic pentru cei cinci milioane de fani de pe Facebook

de Bogdan Mirică
Marti, 06.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a ţinut să marcheze atingerea unui număr record de fani pe contul său de Facebook (cinci milioane), cu o ediţie specială a modelului 911 Carrera 4S. Exemplarul unic a fost personalizat cu ajutorul fanilor.

Atunci când contul său oficial de Facebook a atins un milion de fani, Porsche a decis să răsplătească încrederea tuturor cu o reclamă specială, construită pe baza unui puternic impact emoţional. Nu a ştiut că va da naştere unui precedent. Aşa se face că la două milioane de fani au construit chiar şi o ediţie specială Cayman S, personalizată cu fotografiile tuturor celor care au apreciat pagina oficială.

Recent, Porsche a atins cinci milioane de fani pe contul său de socializare şi a considerat că trebuie să îşi arate din nou recunoştinţa pentru fanii săi. A luat naştere un exemplar unic Carrera 4S, personalizat cu ajutorul fanilor.

Esential 5 milioane de fani a adunat Porsche pe Facebook.
Maşina este vopsită în nuanţa Aqua Blue Metallic şi dispune de jante de 20 de inch. Aspectul exterior a fost îmbunătăţit şi cu ajutorul unui pachet Aerokit Cup. Acesta include o buză pentru spoilerul faţă şi una pentru spoilerul faţă, precum şi un eleron fix.

La interior, exemplarul a primit praguri laterale iluminate, aluminiu pentru consola centrală, panourile uşilor şi mânerul cutiei automate PDK.

Aluminiul se regăseşte şi la nivelul pedalelor şi a planşei de bord.

Pentru a aduce maşina mai aproape de fani, Porsche a anunţat că exemplarul 911 Carrera 4S va fi disponibil pentru test în cadrul Porsche Experience Center de la Silverstone. Aici, fanii vor avea ocazia să-l conducă pe celebrul circuit britanic.

Comentarii (2)

  • masina viselor....de cand ma jucam NFS Porsche pe PC
    15 0
  • Iar pentru 6 milioane... un Cayenne 6x6!
    2 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru