Porsche actualizează gama Macan: faruri Full-LED, culori noi, dotări noi și multe altele

de Sebastian Toma
Joi, 05.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a decis să facă o mică actualizare în gama Macan odată cu generația 2016 a acestui model. Aceasta are suficiente elemente încât să fie considerată un facelift, dar nu a fost prezentată cu acest titlu.

Porsche Macan, fratele mai mic al lui Cayenne, a primit prima sa actualizare. Aceasta vine sub forma unei îmbunătățiri sosite odată cu intrarea în producție a generației 2016 a modelului. Modificările îi aduc lui Macan blocuri optice frontale Full-LED cu sistemul Porsche Dynamic Light System Plus, noi modele de jante, proiectoare de ceață restilizate și noi prize de aer frontale. La posteriorul mașinii, sistemul de evacuare are tips-uri diferite, iar stopurile au o altă grafică interioară. În cadrul interiorului, generația 2016 a lui Macan vine cu o nouă interfață multimedia, echipată cu ecran multi-touch de șapte inch diagonală, care anunță o rezoluție înaltă.

Noua generație a sistemului Porsche Communication Management include suport pentru gesturi multi-touch, Bluetooth, USB, SD, hotspot Wi-Fi și sistemul Apple CarPlay. Sistemul PCM ajută blocurile optice frontale să-și direcționeze razele de lumină generate folosind datele GPS existente pentru a furniza un nivel superior de iluminare față de sistemele convenționale din domeniu. Pe lângă culori noi, Porsche mai oferă pentru Macan de generație 2016 un volan opțional îmbrăcat în Alcantara, noi culori de cusături la interior, ornamente noi pentru habitaclu și posibilitatea comandării de părți centrale ale scaunelor în nuanțe diferite față de cele ale restului scaunului.

Interiorul lui Porsche Macan Turbo poate fi comandat alături de numeroase ornamente specifice.

Urmareste Automarket
Varianta Turbo a lui Porsche Macan este disponibilă alături de noi pachete de personalizare, care includ elemente atât pentru interior, cât și pentru exterior, inspirate din noua variantă GTS.
Comunicatul de presă anunță și modificări la sistemul de direcție, fiind vorba despre noi reglaje, care aduc singura modificare de ordin tehnic adusă lui Macan odată cu generația 2016. Exteriorul are jante din aliaj cu design inspirat de la cele ale lui 911 Turbo, alte oglinzi laterale, stopuri fumurii, o evacuare sport cu tips-uri fumurii și fante de aerisire cu finisaj negru lucios.

Via Porsche

Comentarii (4)

  • Doar pentru varianta Turbo?
    5 0
  • Ai auzit Scorpioane ? E full-led acum ( abia dupa ce aceasta tehnologie a fost implementata pe Lexus LS pt prima data dupa 10 ani ) .Dar nu fi trist, poti gasi in Vitan si pt al tau Macan ca sa pari ''COOOLLL'' :)))))))))
    1 3
  • Scorpionul_negru
    @Madalescu_Georgian
    Stai linistit ca nu asta face diferenta intre un Porsche si un banal Lexus. Nu as cumpara Lexus nici picat cu ceara. Si ca mine sunt 98% ! Intreaba tu pe cine vrei in lumea asta ce ar prefera intre un Lexus si un Porsche si iti va raspunde sec PORSCHE !
    4 1
  • @Scorpioane, daca compari Macan cu Lexus LS la capitolul lux si calitate atunci, nu mai zic nimic :)))))) . Porsche in afara de masini supersport si sobre nimic nu stiu sa mai faca. Consola centrala de pe Cayenne si Macan este una depasita, plina de butoane . Meniul cat si intregul display multimedia este invechit aproape ca-i vezi pixelii. In rest sunt masini performante si nu contest treaba asta. Iar daca ar fi sa-mi cumpar un Porsche l-as lua fara optiuni, fiindca aici conteaza mai mult feelingul pe care ti-l ofera masina, iar aici Porsche nu face rabat.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru