Porsche Cayenne Platinum Edition debutează cu jante de 21 de inch și mai multe dotări în standard

de Alexandru Monenciu
Luni, 17.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche lansează ediția specială Platinum pentru mai multe versiuni ale SUV-ului Cayenne. Lista de comenzi a fost deschisă deja în Germania, iar livrările vor debuta în luna mai 2022.

SUV-ul Cayenne este unul dintre cele mai populare modele Porsche. Pentru a-l face și mai atrăgător, constructorul din Stuttgart anunță acum o nouă ediție specială, denumită Platinum Edition. Aceasta este disponibilă pe versiunile Cayenne, Cayenne E-Hybrid și Cayenne S (și variantele Coupe ale acestora).

În primul rând, ediția specială propune o serie de elemente vopsite în nuanța Platinum, inclusiv prizele de aer din spoilerul față și jantele RS Spyder Design, cu diametrul de 21 de inch. Acestea sunt oferite exclusiv alături de noua ediție specială.

Apoi, terminațiile sistemului de evacuare și ornamentele geamurilor lateriale sunt vopsite în negru. Paleta de culori exterioare include nuanțe precum Alb, Negru, Negru Jet, Alb Carrara, Mahogany, Albastru Moonlight și Crayon,

Pentru interior, Porsche a pregătit centuri de siguranță în nuanța Crayon, ornamente din aluminiu pentru praguri, inscripționate cu numele ediției speciale, și accente argintii.

Farurile LED, cu sistemul Porsche Dynamic Light System, plafonul panoramic, geamurile cu tentă fumurie, sistemul audio Bose, lumina ambientală, scaunele sport reglabile pe 8 direcții, îmbrăcate în piele, și ceasul analog integrat în bord fac parte din dotarea standard a noului Cayenne Platinum Edition.

Totodată, divizia Porsche Exclusive Manufaktur are, la rândul său, pregătite câteva elemente speciale pentru interior și exterior.

Așa cum spuneam, lista de comenzi a fost deschisă deja în Germania.

Primele exemplare vor fi livrate în luna mai 2022.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru