Porsche deschide cel mai mare Experience Center din lume, în Italia. Include un circuit omologat pentru competiții

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 15.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a deschis un nou Experience Center. Acesta este localizat în Franciacorta, Italia, și este cel mai mare din lume. Complexul include chiar și un circuit omologat pentru competiții oficiale.

Porsche Experience Center este locul unde fanaticii producătorului din Stuttgart, dar nu numai, pot experimenta tot ce înseamnă această marcă auto. Existau 7 astfel de complexe în lume, dar acum germanii l-au deschis pe al optulea. În Italia, la Franciacorta.

Complexul a costat 28 de milioane de euro și este cel mai mare Porsche Experience Center din câte există. În plus, este singurul cu un circuit omologat pentru competiții. Pista respectivă are o lungime de 2.5 kilometri.

Complexul mai include o sală de conferințe, un restaurant panoramic, pistă pentru carturi electrice și un traseu de off-road pentru SUV-urile gamei mărcii din Stuttgart. Nu lipsesc, desigur, armata de instructori și nu mai puțin de 8 simulatoare auto.

Fiind situat într-o zona turistică a Italiei, Porsche se așteaptă ca noul Experience Center Franciacorta să fie vizitat de circa 20.000 de persoane anual.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru