Porsche Exclusive Manufaktur, inaugurat la București: românii își pot personaliza mașina chiar și la noi în țară

de Florin Ardeleanu
Vineri, 12.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dintr-un total de peste 650 de reprezentanțe Porsche, numai 100 se pot lăuda cu faptul ca sunt partener Porsche Exclusive Manufaktur. Centrul de la București tocmai a intrat în această galerie selectă.

Orice constructor care se respectă are un program prin intermediul căruia clientul poate să își configureze mașina după bunul plac, atâta timp cât îndeplinește mai multe criterii, inclusiv siguranța rutieră.

Lamborghini are programul Ad Personam, BMW se laudă cu celebrul catalog Individual, Bentley își răsfață clienții cu Mulliner, iar Porsche cu divizia Porsche Exclusive Manufaktur.

Rădăcinile acestui program datează din anii 1950, atunci când producătorul din Stuttgart a primit o solicitare mai puțin obișnuită: să acopere un 356 cu blană artificială. În 1978, departamentul Porsche Exclusive Manufaktur și-a asumat oficial rolul și de atunci transformă visele în realitate.

Dintr-un total de peste 650 de reprezentanțe, numai 100 au statutul de partener Porsche Exclusive Manufaktur. Centrul Porsche de la București tocmai a intrat în acest cerc restrâns.

De acum încolo, clienții din România își pot personaliza modelul Porsche alegând dintre zeci de culori exterioare, combinații speciale de materiale și cusături interioare.

Programul include peste 600 de combinații, dar germanii sunt deschiși și la propuneri mult mai specifice.

În timp ce se gândesc la ce piele sau Alcantara să aleagă, clienții care trec pragul Centrului Porsche București pot admira un 911 Targa 4S personalizat de departamentul Porsche Exclusive Manufaktur.

Mașina este finisată în nuanța exterioară Meissen Blue, iar interiorul este îmbrăcat în piele Albastru Graphite.

Pachetul de dotări opționale, în valoare de peste 40.000 de euro, mai include jante Exclusive Design cu diametrul de 20/21 de inch, cadran cronometru Sport Chrono alb și instrumente de bord albe, geamuri fumurii, scaune confort reglabile pe 14 direcții, volan GT sport încălzit și sistem audio Surround Bose.

"Arizanii noștri pot transfera o parte din personalitatea proprietarului asupra mașinii - transformând astfel un Porsche, în mașina ta Porsche," a declarat Adrian Pascu, Managing Director al mărcii Porsche în România.

via Porsche

Comentarii (2)

  • Submarin Moraru
    Parchet puneti? Imi doresc sa-mi acopar complet Porșanu' cu parchet si sa-l parchez la nesimtire pe trotuarul de langa Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Sa se uite lumea si sa zica,ba,ai vazut parchetul ala personalizat pe patru roti, ala de pe langa Parcetul Bucuresti?Da. Crezi c-a fost personalizat in Romania?
    6 1
  • Păi câtă vreme la noi există cerere că doar banii cresc în copaci şi nimeni nu verifică copacii mi se pare normal.
    Asta îmi aduce aminte de celebra poveste cu împăratul roman Vespasian care a vrut să introducă taxa pe toaletele publice. Ministrul lui de finanţe s-a declarat oripilat de ideea asta dar împăratul luând un pumn de monede i le-a apropia de nas şi l-a întrebat: Au miros?
    Aşa şi la noi, nu contează de unde vin banii, totul e să facă Porsche profit.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru