Porsche extinde garanția mașinilor cu trei luni: oferta este valabilă pentru garanțiile care expiră în perioada 1 martie - 31 mai

de Daniel Popescu, Foto: Porsche
Joi, 30.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a decis să extindă garanția cu trei luni pentru toate unitățile a căror garanție urma să expire în perioada 1 martie - 31 mai. Clienții nu trebuie să facă nimic pentru a beneficia de garanția extinsă.

Porsche a anunțat joi o măsură importantă pentru clienți în contextul restricțiilor de circulație impuse în întreaga lume ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

Producătorul german a decis să extindă cu trei luni garanția pentru toate modelele noi a căror garanție urma să expire în perioada 1 martie - 31 mai.

În plus, măsura este valabilă și în cazul clienților care au achiziționat o garanție Porsche Approved, care se aplică în cazul mașinilor cu proprietari anteriori.

Daniel Schukraft, șeful departamentului de Aftersales al Porsche AG, menționează că proprietarii de Porsche nu trebuie să facă nimic pentru a beneficia de garanția extinsă, întrucât aceasta se va aplică în mod automat fără niciun fel de document suplimentar.

"Obiectivul nostru este de a fi o sursă de bucurie și entuziasm pentru clienții noștri, iar asta însemnă și asigurarea unor servicii excelente, mai ales în vremurile dificile. Iată de ce am decis să implementăm această soluție unitar și nebirocratic.

Clienții nu trebuie să facă absolut nimic. Centrele Porsche vor lua automat în considerare extinderea", a declarat Schukraft.

Porsche oferă și câteva exemple concrete în acest sens. Astfel, garanția unei mașini Porsche care expira în 20 martie va fi extinsă până în 20 iunie, în timp ce o garanție care urma să expire în 15 mai va fi valabilă până în 15 august.

Extinderea garanției este valabilă la nivel global.

De curând, pe piața din România, BMW a extins garanția mașinilor până în 31 mai, în timp ce Kia a luat o măsura similară care se va aplica până în 30 iunie.

Via Porsche

Comentarii (1)

  • Niggapls
    Ce veste buna!!!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru