Porsche: Livrările au crescut cu 21 procente în august

de Sebastian Toma
Marti, 11.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Livrările Porsche în august 2012 au crescut cu 21% faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Marca germană a livrat 10.912 unităţi în august 2012 la nivel global.

Esential 92.474 unităţi a livrat Porsche în primele opt luni ale anului la nivel global.
Porsche a livrat 10.912 unităţi în luna august, marcând o creştere de 20.8 procente în raport cu aceeaşi lună a anului trecut. Creşterea cu peste 20 procente a livrărilor Porsche într-o lună vine după o creştere de 15 procente a livrărilor în primele opt luni ale anului curent în raport cu anul 2011, Porsche reuşind să livreze 92.474 unităţi din ianuarie până la sfârşitul lunii august 2012. Cea mai mare creştere a fost atinsă în China, de 24.1 procente, în timp ce America de Nord şi America de Sud au marcat cea mai slabă creştere, de 7.2 procente.

Noul 911 devine rapid popular în rândul clienţilor Porsche, vândut în 1.559 unităţi în luna august a anului curent. Modelul a debutat în urmă cu aproape un an, iar creşterea vânzărilor în luna august este de 29.5 procente de la un an la altul.

Noua generaţie a lui Boxster a remarcat şi el o creştere semnificativă în august, livrările crescând cu 32 procente faţă de aceeaşi lună a anului trecut, atingând 850 unităţi la nivel global în luna august. Cel mai bine vândut model Porsche rămâne Cayenne, 6.331 unităţi fiind livrate în august 2012, marcând o creştere de 36 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cea mai mare creştere a fost atinsă în China, de 24.1 procente, în timp ce America de Nord şi America de Sud au marcat cea mai slabă creştere, de 7.2 procente. Cei de la Porsche spun că piaţa din SUA prezintă încredere, în timp ce piaţa din China prezintă o competiţie foarte dură. Bătrânul Continent este mistuit de incertitudine, iar Orientul Mijlociu şi Asia de Sud Est prezintă creşteri. Reprezentanţii Porsche au anunţat că vor surprinde lumea cu un nou produs la Salonul Auto de la Paris.

Via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru