Porsche Macan facelift: modificări estetice minore și ecran tactil de 11 inch

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 25.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat primele fotografii și informații referitoare la Macan facelift. SUV-ul constructorului german a primit modificări estetice discrete, culori noi pentru caroserie și un interior ușor revizuit. Gama de motorizări încă nu a fost anunțată.

Porsche Macan a devenit rapid un model de succes pentru constructorul german. Din 2014 și până astăzi, nemții au vândut peste 350.000 de exemplare Macan, iar dintre acestea, peste 100.000 de unități au ajuns pe piața din China.

Acum, Porsche a prezentat Macan facelift în cadrul unui eveniment desfășurat în Shanghai. SUV-ul constructorului din Stuttgart a primit îmbunătățiri minore în materie de design. În partea din față, nemții au modificat discret prizele de aer și poziția luminilor de zi, în timp ce blocurile optice cu LED sunt acum disponibile standard. Pentru partea din spate, Porsche a pregătit o nouă semnătură luminoasă a stopurilor.

Constructorul german oferă și o serie de nuanțe noi pentru Porsche Macan facelift: Miami Blue, Mamba Green Metallic, Dolomite Silver Metallic și Crayon. Jantele au dimensiuni de 20 sau 21 de inch și au primit un design nou.

La interior, Porsche Macan facelift primește un ecran tactil cu o diagonală de 11 inch (7 inch pe vechea versiune), un volan nou, un sistem capabil să purifice aerul și parbriz încălzit.

Totodată, o parte dintre gurile de ventilație au fost redesenate și repoziționate. Conform oficialilor Porsche, Macan facelift oferă ceva mai mult confort comparativ cu vechea versiune a SUV-ului.

Pentru moment, nemții nu au anunțat și gama de motorizări disponibilă pe Macan facelift. Conform unor surse apropiate companiei, producătorul german nu are în plan lansarea unei versiuni cu motor diesel sau a unei variante cu sistem hibrid de propulsie.

Comentarii (3)

  • Corocsenie Adrian
    Si inainte arata foarte bine dar acum a atins perfectiunea ! Cel mai frumos suv compact (crossover) de pe piata !
    8 8
  • SIMPLE MINDS
    Motorizarile si transmisiile mai sunt cum sunt dar ecranul tactil de 11 inch face toti banii...
    10 6
  • Cristian
    Sincer, am asteptat facelift ul asta de ceva timp, eram curios sa vad o sa ii faca, daca pur si simplu il arunca in oala cu " tehologii" sau o sa pastreze caracterul Porsche, si din fericire eu cred ca au pastrat caracterul Porsche. Nu vreau sa spun ca nu imi plac tehnologiile sau ca nu se potrivesc pe Porsche, chiar din contra imi place tehnologia f mult. Apropo, Cayenne, ultima generatie, imi place la nebunie. Pe Macan imi place ca nu au scos sau modificat consola centrala. Imi place ca ai acel stil Porsche la interior, si la exterior prin forma, clar, dar imi plac la nebunie acele faruri Led Matrix. Interiorul asa cum am spus imi place mult, e inchegat, simplu si premium; all this= Porsche!
    2 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru