Porsche pregătește un facelift pentru 911 GT3. Va fi lansat în 2024

de Tiberiu Safta
Marti, 19.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche 911 GT3, una dintre cele mai puternice versiuni a emblematicului model, va primi un facelift. Noul model va fi lansat în 2024 și va avea câteva modificări estetice, însă va păstra același motor din prezent.

Recent, au apărut mai multe imagini spion în presă cu o viitoare versiune a lui Porsche 911 GT3. Mai exact, este vorba despre versiunea facelift, care va fi lansată în 2024. Față de actualul model, viitorul 911 GT3 facelift va avea câteva modificări estetice minore.

Acestea au putut fi observate datorită lipsei camuflajului din timpul testelor. Bara față va avea un design diferit, iar partea din spate a suferit, la rândul său, modificări similare. Acolo avem prize de aer noi, precum și o adâncitură mai mare pentru numărul de înmatriculare. Schimbări au fost efectuate și la difuzor, cel mai probabil pentru a mări eficiența aero și de a oferi un aspect mai agresiv.

Chiar dacă nu există poze cu interiorul, se pare că acesta va avea un bord complet digital. Același bord nou se va găsi și la restul versiunilor lui 911, atunci când actuala generație va primi un facelift.

Singurul element care ar putea rămâne neschimbat este motorul. Este vorba despre propulsorul cu 6 cilindri de 4.0 litri, aspirat natural, de 510 cai putere.

Motorul va fi cuplat la o cutie de viteză automată PDK, iar pentru puriști, va fi păstrată cutia de viteze manuală cu 6 trepte.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru