Posibilă schimbare în fruntea Bentley: Wolfgang Durheimer, CEO-ul brandului britanic, înlocuit de directorul de strategie din cadrul Jaguar Land Rover

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Sambata, 23.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Wolfgang Durheimer, CEO-ul Bentley, ar urma să fie înlocuit de Adrian Hallmark, actualul director de strategie din cadrul Jaguar Land Rover. Zvonurile spun că britanicii mai pregătesc și alte modificări la nivelul conducerii.

Wolfgang Durheimer, CEO-ul Bentley, este pe cale să "abandoneze" corabia britanică. Conform unui material publicat de Manager Magazin, Durheimer ar urma să fie înlocuit de Adrian Hallmark, actualul director de strategie din cadrul Jaguar Land Rover (JLR).

Zvonurile cu privire la plecarea lui Durheimer au apărut în urmă cu câteva săptămâni. Tot atunci, voci apropiate Grupului Volkswagen îl vedeau pe Stephan Winkelmann în fruntea brandului britanic.

Conform aceleiași publicații, Bentley mai pregătește și alte modificări la nivelul conducerii. Până în acest moment, oficialii Grupului Volkswagen, dar și reprezentanții Bentley au refuzat să comenteze informațiile scoase la iveală de Manager Magazin.

În trecut, Adrian Hallmark a ocupat postul de responsabil de marketing și vânzări globale în cadrul Bentley și a activat și pe postul de vicepreședinte în cadrul diviziei Volkswagen din America. 

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • CRISTIAN
    Ce concern premium ar face impreuna ASTON MARTIN + BENTLEY + JAGUAR LAND ROVER ... nobil, rafinat,, exclusivist...
    Visam si eu....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru