Wolfgang Durheimer

Sambata, 23 Septembrie 2017 | General

Posibilă schimbare în fruntea Bentley: Wolfgang Durheimer, CEO-ul brandului britanic, înlocuit de directorul de strategie din cadrul Jaguar Land Rover

Wolfgang Durheimer, CEO-ul Bentley, ar urma să fie înlocuit de Adrian Hallmark, actualul director de strategie din cadrul Jaguar Land Rover. Zvonurile spun că britanicii mai pregătesc și alte modificări la nivelul conducerii.
Marti, 14 Martie 2017 | Industrie

Din cauza Brexit-ului, perla industriei auto britanice amenință cu retragerea: Bentley vrea să mute producția în afara țării

Președintele Bentley este nemulțumit de decizia Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană. Dacă în maxim 12 luni nu primește un răspuns favorabil din partea autorităților, șeful brandului auto vrea să mute producția în afara țării.
Marti, 28 Februarie 2017 | Modele noi

Șeful Bentley anunță că Bentayga nu va fi singurul SUV din gamă. Urmează un crossover care ar putea fi electric

Bentley nu se va rezuma doar la Bentayga. Constructorul englez are potențial pentru a lansa încă un SUV, mai mic decât Bentayga, capabil să ofere rulare pur electrică.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | General

Cum vede Bentley luxul: clienții nu mai trebuie să meargă la benzinărie și vor putea conduce orice limuzină a brandului

Șeful betley a detaliat planurile companiei pentru viitorul apropiat. Pentru a se menține în preferințele clienților cu bani, Bentley va oferi o alimentare cu carburant la domiciliu și posibilitatea de a conduce oricând orice model al mărcii.
Duminica, 11 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Șeful Bentley: ”Din 2018 vom facem versiuni hibride pentru cei care vor să ajungă cu mașina la un hotel de cinci stele aflat în centrul orașului”

Într-un interviu acordat Automarket, Wolfgang Durheimer, șeful Bentley, a confirmat viitoarea prezență unor versiuni hibride în gamă. Primul astfel de model va sosi în maxim un an.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | Modele noi

Bentley nu exclude posibilitatea unui SUV mai mic decât Bentayga

Bentley se pregăteşte să lanseze primul său SUV din istorie, dar nu intenţionează să se oprească aici. Britanicii evaluează posibilitatea unui SUV mai mic.
Miercuri, 27 August 2014 | Modele noi

Bentley Mulsanne Cabrio revine pe planşa de lucru şi promite să atace Rolls Royce Drophead Coupe

Bentley a reconfirmat interesul pentru o variantă decapotabilă a actualului Mulsanne. Şeful constructorului britanic a anunţat oficial debutul Mulsanne Convertible.
Marti, 15 Aprilie 2014 | Industrie

Bentley va avea un nou CEO - Wolfgang Dürheimer, fostul şef al departamentului de dezvoltare al mărcii Audi

Wolfgang Dürheimer, fostul şef al departamentului de cercetare şi dezvoltare al mărcii Audi, va fi CEO-ul Bentley de la 1 iunie.
Vineri, 21 Iunie 2013 | Industrie

Wolfgang Durheimer, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare Audi, a părăsit compania

Şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, Wolfgang Durheimer, a părăsit compania din Ingolstadt. Acesta a fost înlocuit de Ulrich Hackenberg, omologul său de la Volkswagen.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | Tehnologie

Şeful Bentley exclude o versiune diesel, dar favorizează un hibrid

Preşedintele Bentley a exclus varianta instalării unui motor diesel pe viitoarele modele Bentley. În schimb, va fi preferată o versiune hibridă alimentată la priză.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Modele noi

Audi: "Ne dorim un supercar diesel-hibrid, chiar mai bun decât viitorul McLaren P1"

Un oficial Audi a declarat că am putea vedea în următorii ani un supercar diesel-hibrid, poziţionat deasupra lui R8. Modelul va avea la bază tehnologii folosite în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Marti, 27 Septembrie 2011 | Modele noi

Bugatti Galibier va avea un design diferit de cel al conceptului

Preşedintele Bugatti a declarat că versiunea de serie a modelului Galibier va fi diferită de concept. Pe lângă designul nou, sedanul va creşte în dimensiuni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 | Modele noi

Bentley aşteaptă lansarea unui al treilea model în gamă

Bentley va caută să îşi sporească vânzările prin introducerea unui model complet nou. Acesta ar urma să devină a treia opţiune din gama constructorului britanic.
Marti, 19 Octombrie 2010 | Modele noi

Porsche vrea versiune hibridă pentru fiecare model din gamă

Porsche a declarat că va lansa versiuni hibride pentru fiecare model din gama sa, pentru a reduce media emisiilor sale. Primul pe listă va fi Panamera, urmat de Boxster, Cayman şi 911.

Tag-uri similare

Porsche 911, Porsche Boxster, Porsche Cayman, Wolfgang Durheimer, Porsche Panamera Hybrid, Porsche Cayenne S Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru