PREMIERĂ: Dacia Duster Mat Edition debutează cu 150 CP și vopsea mată

de Alexandru Monenciu
Marti, 18.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a lansat, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Duster Mat Edition. Aceasta vine echipată cu motorul TCe de 150 CP, vopsea mată și producție limitată la "doar câteva sute de exemplare".

Standul Dacia de la Salonul Auto de la Paris găzduiește câteva premiere pentru marca românească deținută de gigantul francez Renault. Jogger hibrid este, fără îndoială, cireașa de pe tort, dar nici noul Duster Mat Edition nu este mai prejos.

Noua Dacia Duster Mat Edition este o premieră pentru brand-ul de la Mioveni, în special datorită vopselei mate Gri Comet care "îmbracă" exteriorul. Pentru contrast, jantele de 17 inch, antena și capacele oglinzilor sunt finisate în negru lucios.

Ediția specială este complet echipată și propune, printre altele, climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8 inch, cameră multi-view și card hands-free.

Duster Mat Edition este disponibil cu o singură motorizare TCe de 150 CP, cuplată la o transmisie automată EDC, cu dublu ambreiaj.

Potrivit reprezentanților companiei, Dacia Duster Mat Edition va fi replicat "în doar câteva sute de exemplare". Deschiderea comenzilor este planificată în câteva luni.

via Dacia

Comentarii (2)

  • Probabil va fi undeva pe la 25-26.000 euro.
    Practic doar vopseaua este inedită, restul dotărilor sunt de serie.
    9 0
  • Lucian
    Seamana cu vopseaua de pe Bigster
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru