PREMIERĂ: Ford Bronco va ajunge și în Europa, dar în volume limitate

de Alexandru Monenciu
Luni, 04.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile anunță că celebrul Bronco va fi disponibil, în premieră, în Europa. Clienții din anumite piețe îl vor putea achiziționa într-un număr limitat de exemplare, de la sfârșitul anului 2023.

În 2021, Ford Bronco a revenit în portofoliul constructorul american de automobile după 25 de ani de pauză. Noua generație respectă reteța originală și are același apetit pentru traseele din off-road ca și modelul care a debutat pentru prima oară în urmă cu aproape 6 decenii.

Acum, Ford anunță că Bronco debarcă, în premieră, în Europa, în volume limitate. Clienții de aici vor avea la dispoziție, de la șfârșitul anului 2023, doar echiparea 4x4, cu patru uși.

Totodată, trebuie menționat că Bronco va fi disponibil doar pe anumite piețe de pe Bătrânul Continent, acolo unde se comercializează mașini cu volanul pe stânga.

"După succesul uriaș al noului Bronco din SUA, suntem încântați să aducem o parte din spiritul aventurii pentru clienții noștri din Europa," a declarat Matthias Tonn, inginer șef, Vehicule de import, Ford Europa.

via Ford

Comentarii (1)

  • Narcis
    Mama ce taur. Trebuie sa-mi vand ambii rinichi sa-l cumpar, dar tare mandru as fi de el :)))))
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru