Premieră națională: Academia Titi Aur a lansat un curs online de conducere defensivă

de Cornel Șocariciu
Luni, 11.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Academia Titi Aur a lansat un curs online de conduce defensivă. Modulul teoretic costă 349 de lei și trebuie parcurs în 3 luni de la achiziționare. Cursul se încheie cu un examen care conține 20 de întrebări despre conducerea defensivă.

Academia Titi Aur a lansat un curs online de conducere defensivă prin intermediul unei aplicații care poate fi accesată pe PC, tabletă și smartphone (Android sau iOS). Un curs de conducere defensivă este alcătuit din partea teoretică și partea practică, iar acum, prin intermediul platformei CursATA, șoferii din România pot parcurge etapa teoretică din fața unui monitor.

"Pentru că nu toată lumea poate ajunge o zi la Academia Titi Aur și mai ales pentru că participanții la un astfel de curs preferă să aprofundeze partea teoretică într-un ritm propriu, am dezvoltat această platformă online, unde Titi Aur explică cum poți ajunge să creezi o legătură șofer-mașină", spun oficialii Academiei Titi Aur.

Modulul de teorie pus la dispoziție de Academia Titi Aur costă 349 de lei. Cele 17 capitole pot fi parcurse consecutiv într-o perioadă de trei luni de la activare, iar cursul se încheie cu un examen care conține 20 de întrebări despre șofatul defensiv.

Ulterior, cei care au finalizat partea teoretică pot achiziționa și modulul practic.

“Dacă ai permis și vrei să înveți să conduci în siguranță sau conștientizezi nevoia permanentă de specializare, atunci achiziționează online modulul teoretic și află cum te poți proteja atât de greșelile tale, cât mai ales de greșelile pe care le fac ceilalți participanți la trafic", a declarat Titi Aur.

Vă reamintim că în 2016 s-au produs, în medie, 84 de accidente rutiere pe zi. Dintre acestea, aproximativ un sfert au avut urmări grave.

Comentarii (1)

  • rotila
    nu claxonezi o data TIT. claxonezi de doua ori TI ! TI ! Aur. la cocargeaua ....
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru