PREMIERĂ: Renault deschide un muzeu virtual. Include 21 de modele clasice

de Alexandru Monenciu
Marti, 14.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile anunță deschiderea primului său muzeu virtual. Denumit "The Originals Renault", acesta include momentan 21 de modele clasice, dar până la sfârșitul lunii ianuarie 2022 numărul va crește la 50.

Cu o istorie de 123 de ani, Renault este unul dintre cei mai importanți producători din industria auto. În ciuda situației globale cauzate de pandemie, marca franceză vrea să le ofere fanilor o experiență fără restricții și acces la moștenirea sa culturală, tocmai de aceea anunță deschiderea primului muzeu virtual Renault.

Denumit "The Originals", acesta poate fi accesat deja, gratuit (click AICI). Momentan include 21 de modele clasice, dar numărul va crește la 50 până la finalul lunii ianuarie 2022. La sfârșitul lunii decembrie 2022, muzeul virtual Renault va include 80 de modele legendare ale mărcii.

Pentru a putea fi admirate virtual, mașinile au fost scanate în 3D folosind o tehnologie inovatoare.

Totodată, Renault anunță și deschiderea unui magazin online "The Originals Store" (click AICI). De aici, fanii pot comanda diferite produse în miniatură, precum cele disponibile în "L'Atelier Renault" de pe Champs-Elysees din Paris.

Atât muzeul virtual cât și magazinul online sunt disponibile în șase limbi: franceză, engleză, germană, spaniolă, portugheză și italiană.

Ulterior vor fi adăugate și versiuni în alte limbi.

via Renault

Comentarii (1)

  • Din respect pentru români, ar fi trebuit să fie accesibile și în limba română încă de la lansare.
    Dar, să sperăm că măcar ulterior va fi disponibilă și limba română.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru