Președintele Opel a publicat o imagine teaser a viitorului Grandland X, fratele german al lui Peugeot 3008

de Bogdan Mirică
Miercuri, 05.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Președintele Opel a publicat un teaser al viitorului Grandland X, noul SUV compact al brandului german, așteptat să debuteze în viitorul apropiat.

După ce am văzut noua generație Opel Insignia, cu toate variantele sale, inclusiv abia lansatul Country Tourer, germanii se vor concentra asupra debutului următorului model din lista programată pentru 2017.

Este vorba despre un al doilea SUV, mult așteptatul Grandland X, poziționat deasupra noului Crossland X. În așteptarea primelor imagini și informații oficiale, Karl Thomas Neumann, președintele Opel, a publicat astăzi un teaser al viitorului model. Imaginea dezvăluie doar blocurile optice care vor fi echipate, cel mai probabil, tot cu tehnologia de iluminare inteligentă Intelilux. Mesajul care însoțește teaserul anticipează o lansare în viitorul apropiat.

Urmareste Automarket
Grandland X va fi dezvoltat pe platforma lui Peugeot 3008, întrucât Opel și PSA aveau un parteneriat în acest sens chiar dinainte ca francezii să cumpere constructorul din Russelsheim.
Prin urmare, cele două modele vor avea destule elemente comune.

Interiorul va fi însă diferit de ceea ce vedem la Peugeot, ca și trenul de rulare, care va oferi opțiunea unei tracțiuni integrale în cazul modelului german. Sub capotă se vor regăsi motorizări similare, inclusiv unitatea pe benzină de 1.2 litri turbo. Dieselurile ar putea fi preluate tot de la Peugeot, chiar dacă Opel are în portofoliu mai multe versiuni ale unității Whisper Diesel de 1.6 litri CDTI.

via carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru