Prețuri noua Honda e:Ny1 în România: electrica, start de la 51.500 de euro

de Tiberiu Safta
Luni, 06.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua Honda e:Ny1 este disponibilă oficial în România. Crossover-ul electric al niponilor are un preț de pornire de 51.500 de euro în țara noastră.

Noua Honda e:Ny1 a ajuns oficial în România. Pe piața noastră, crossover-ul electric al mărcii japoneze este disponibil doar cu o singură motorizare și cu un singur nivel de echipare. Mai exact, propulsorul electric al noului crossover nipon livrează 204 cai putere și un cuplu de 310 Nm. Acesta este alimentat de o baterie de 68.8 kWh, ceea ce înseamnă o autonomie de 412 kilometri în regim WLTP. Cu acest propulsor, Honda e:Ny1 atinge 100 de km/h în 7.6 secunde și o viteză maximă de 160 de km/h.

Unica echipare, botezată Advance, aduce numeroase dotări, cum ar fi: faruri și stopuri LED, plafon panoramic, lumină ambientală în habitaclu, tapițerie din piele sintetică, scaune față încălzite și sistemul Honda Parking Pilot, printre altele.

Cu privire la sistemele de asistență, e:Ny1 primește următoarele dotări: cruise control adaptiv, limitator inteligent de viteză, sistem care permite rularea cu o singură pedală, menținerea benzii, sistem de avertizare pentru coliziuni frontale și de prevenire a acestora, avertizare unghi mort și un sistem de recunoaștere a semnelor de circulație, printre altele.

Noua Honda e:Ny1 pornește de la 51.500 de euro în România.

via Honda

Comentarii (28)

  • Marcel
    Sa se dea cate una sa ajunga la toata lumea!
    14 6
  • dopdecada
    Mai scumpa ca Model 3 cu motor si baterie mai mici. Bafta la vanzari!
    12 5
  • Iata un model care se va vinde mai rau decat VW ID3/4 si posibil chiar mai rau decat Honda E :)
    14 1
  • https://youtu.be/NyGbuEOEnts?si=5nPud5zjLiwqJEk0
    1 0
  • N-ai cu cine PMC. Electricele nu-s încă ceea ce se dorește a fi, dar spălații pe creier o dau cu clișee ca noi vrem diesel…
    Zicea Vali ca nu ne pasa si folosim diesel (si alte lacrimogene, de parca el “funcționează” pe panouri solare)… Poi Vali, când tu cumperi mâncare, haine, obiecte, ce crezi ca faci? Validezi diesel-ul, pentru ca încă nu este alta soluție. Nu înseamnă ca nu-ți pasă, sau? Nu cred că cineva alege diesel ca-i place “trăncăneala”. Dieselul este o soluție (încă singura in multe situații) si nu neaparat o alegere.
    Altfel spus, nu-i ca nu vrem electrice… încă nu se poate si nu arată promițător pentru următorii 5 ani… vom vedea.
    On topic… de banii ăștia se putea cumpara un E-class in urmă cu 3 ani… destul de trista situația :((
    9 4
  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    Micăăăă, a picat Dutzulică să ne zică spălați pe creier.
    Prostovane, când îți zicea mă-ta că ești deștept era ca să scape de gura ta. Ai luat-o prea ad litteram.

    P.S.: până acum 20 de ani diesel-ul era rezervat tractoarelor, tirurilor, tancurilor si locomotivelor în zonele unde n-a pătruns încă electrificarea căilor ferate. Acum tot necioplitul umblă cu motor de tractor pentru că "consumă puțin" (adică n-are bani) și nu a cunoscut finețea unui benzinar 6 cilindri în linie.

    O sa supraviețuiască automobilul și fără diesel, cum o ducea bine-mersi și înainte sa se umple drumurile de fumegătoarele astea împuțite, zgomotoase, cu trepidații și mâncătoare de ulei.
    6 11
  • @22:23
    "până acum 20 de ani diesel-ul era rezervat tractoarelor..." mai bine zis, pana cand cineva in UE a decis sa se taxeze/crediteze masinile in functie de emisiile de CO2. Din momentul ala producatorii europeni au pedalat serios pe diesel iar clientii le-au cumparat in ciuda faptului ca erau mai scumpe cu 1-2-3k euro. Erau (si inca sunt) mai economice si se simteau mai bine dinamic. Si sa nu uitam de pretul combustibililor prin europa care-i cam cel mai mare de prin lumea cunoscuta si orice scadere de consum de 1-2% este de dorit.
    Cam asta-i pe scurt istoria dieselului in Europa in ultimii 20 de ani de cand s-a gandit cineva sa puna motoare de tractor pe Clio.
    10 0
  • afla tu ca in vest si nu numai, deja se cara marfa electric din ce in ce mai mult.
    apropo, tu cand te afumi cu dizalu, ce marfa te consider? transport de supozitoare?
    2 2
  • @alex_cu_a_mic
    Povestea asta cu taxele și UE e emoționantă de îmi dau lacrimile, deși e adevărată.

    Realitatea e că boborul și-a luat diesel pentru că îi consuma 6% în oraș în loc de 11, și "afară" 5 in loc de 8. Sau pe acolo. Și desigur, mulți au ieșit în pagubă din cauza diferenței de preț pe care corect ai menționat-o.

    E la fel de emoționantă precum povestea cu un anumit popor care nu a avut nicio vină. Vina era a liderilor care făceau atrocități. Boborul nici măcar nu știa ce se întâmplă chiar acolo, lângă orașele lor.

    Să nu crezi ca acuz: e de înțeles de ce omul a vrut diesel: ca să salveze niște bani. Și cred și ca habar nu aveau că otrăvesc aerul din orașe. Dar acum, că e clar ca lumina zilei cum stau lucrurile, nu prea mai ține povestea cu UE și taxele. Are și ipocrizia o limita.
    3 8
  • Felul in care se umflă pipota in tine îmi re-afirmă cât sunt la ani lumină față de molusca la care ai ajuns… nu-i nimic poate in altă viața ajungi la nivelul unui porcușor de Guineea ;)).. sunt chiar simpatici, am 4 :))
    De asemenea îmi face plăcere să remarc (după limbajul de drujbist) că in sfârșit ai recunoscut ca ești un cocalar cu lanț si ghiul… hai sa te văd, dă tot ce poți penibilule, ca doar tu viteazul, vrei sa “înveți minte” un avatar :)))
    PS Electricele sunt tot mai varză… exact cum am spus!!!
    https://youtu.be/cZlsZwcIgpc?si=RslQV2c8gkfalFZz
    Roagă pe cineva sa te ajute cu interpretarea, cât te șterge la gurița poate își face milă ;)
    7 6
  • electrocauter
    Bă țăranilor, dieselul pe lângă consumul mic mai are și cuplu mare. Iar cu un cuplu mare dă și o satisfacție în plus pentru că oricum ați visa, mărimea contează.
    5 3
  • @electrocauter
    asa e, ca electricele au cuplu mic...pff ce nuca-n perete ai dat
    3 3
  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    Azi mă joc cu porcușori, ca e frig pentru delfini și răcesc la cuc.
    4 3
  • @dutzu
    Nu ne interesează ce latră republicanii, băi băiatule. Vezi că merge la pârnaie semiretardatul narcisist cu abilități de clovn fascist, care te-a "spălat pe creier".

    "cocalar cu lanț si ghiul"
    Fix așa te comporți tu. Ai ajuns și tu în SUA și gata, restul lumii sunt "spălați pe creier", dar tu emiți numai tâmpenii pe aici.
    O să te trezești la realitate când o să îți vezi copilul la știri, după ce s-a jucat cu el un republican cu al doilea amendament în gură.
    5 4
  • Seriff
    @22:23 ce limbaj de mahala, nici nu are rost sa imi bat capul sa iti dau o replica, ce nu inteleg este ca daca esti atat de pornit impotriva motoarelor diesel de ce nu te duci la producatori sa ii bati, ca pana la urma ei au pus motoare diesel pe masini, nu le-a pus nimeni, da-i in judecata, fa ceva, in loc sa injuri pe aici ca la tara, ma mir ca ai acces la internet.
    5 5
  • @Seriff
    Lol, s-a găsit Seriff să facă pe pudibondul :))
    Prostul satului ne zice "spălați pe creier" și cocalarul ne bate obrazul că vorbim urât.

    Azi ii dai "electrocutați pensați", mâine te rușinezi când auzi "mă-ta"?
    Sau "mă-ta" nu e suficient de finuț pentru tine, mânca-te-ar tata de orășean cu papion?
    5 5
  • Foloseec un benzinar XC60 T6… crezi ca poți tine minte? Am și un diesel special pentru tractare rulotă…
    1 2
  • Nu-s in SUA, ca-mi place libertatea. Nu-s nici vaccinat si nu mi-am făcut nici teste PCR… alte vedenii de limitat mai ai?
    2 3
  • Ți-ai luat pastilele de tensiune? ;)) parca simți ca ești viu când înjuri ca un meltean, nu?
    Ma duc să dau o tura cu masina,.. sa văd răsăritul, sunt 25 de grade dimineața, poate fac si o baie si văd si delfini, mai târziu merg si pe la muncă. Așa-i când ești tare pe ale tale, mai faci ce vrei…. hai fuga la antena 3 :)))… “huuu diesel”
    3 2
  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    Vaccinat, pcr??? Trilulilu
    3 2
  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    Dar cu rățuștele când te joci?

    25 grade dimineața? Să fie la tine acolo, mie îmi place răcoarea.

    "Așa-i când ești tare pe ale tale, mai faci ce vrei"
    Îhî, ești tare pe vântul tău, prostovane. A, mai citește o data textul citat și vezi dacă sesizezi câte greșeli de gramatică are. Deșteptule :)
    2 2
  • Seriff
    @11:41 nu mi-ai raspuns la intrebare, ce faci impotriva motoarelor diesel daca tot esti atat de smecher?
    Vad ca esti pornit pe ele. Daca te deranjeaza du-te la fabricile auto si fa scandal.
    Pana atunci o sa merg cu diesel-ul si 50 m pana la magazin doar ca sa enervez pe toti care sunt anti diesel.
    4 4
  • @Seriff
    Mergi 50m cu dieselul pentru că ești handicapat, nu neapărat fizic. De-aia nici nu-ți răspunde.
    4 4
  • Asta-i tot????
    Da-o naibii, nici sa te înjosești nu mai poți face cum trebuie.
    Sigur ca-ți place “răcoarea”, cum să nu-ți placă, în capul gol fiind peșteră… si umezeala îți place ;)))
    Poate chiar de la “răcoare”, mai scuipi una alta când scapi săpunul la duș și prinzi un telefon… ;)
    Eu zic să te enervezi rău de tot si să-mi mai “tragi” niște injurii că sigur mă învăț minte :))) si nu o să mai spun “prostii”.
    Nu ne-au spus câți ani copilaș… smiorcăitule :))
    1 3
  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    Nu te las, n-ai grijă.
    2 1
  • Seriff
    @16:27 nu te mai enerva asa, sa nu ti se faca rau, ce imi place cand se enerveaza pensatii visatori de incarcatoare:))))
    1 2
  • @Seriff
    Păi ce faci, tati, ai început cu "pensatii"? Nu te mai rușinezi, nu mai bați obrazul că vorbim urât, cocalar ipocrit?
    3 0
  • Seriff
    @10:50 pai doar un pensat ca tine spalat pe creier de o un copil pe nume Greta si de niste babe smechere de la Bruxelles si-ar cumpara o mizerie electrica fix ca cea din articol, te doare realitatea ca te duci la pensat? Macar recunoaste.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru