Prețuri Toyota GR Supra în România: start de la 63.000 de euro

de Alexandru Monenciu
Marti, 02.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota GR Supra poate fi comandată acum și la noi în țară. Clienții de aici au la dispoziție două versiuni, iar prețurile pornesc de la 62.980 de euro cu TVA.

A cincea generație Toyota GR Supra a debutat în urmă cu trei ani și a fost dezvoltată în parteneriat cu cei de la BMW. Acum, după o așteptare destul de lungă, modelul nipon poate fi comandat și în România.

Clienții de aici au la dispoziție două versiuni: Track Edition, cu transmisie manuală cu 6 rapoarte și Performance. Aceasta din urmă vine echipată cu o cutie de viteze automată cu 8 trepte.

Indiferent de alegerea făcută, motorul este același de 3.0 litri, turbo, care livrează punții spate 340 de cai putere și 500 Nm cuplu.

Cea mai accesibilă Toyota GR Supra pornește în România de la 62.980 de euro, cu TVA inclus.

MOTOR PUTERE
CUPLU
NOUA Toyota GR Supra
PREŢ
(€ cu TVA)
 cu Automată
VERSIUNE Track Edition
3.0 turbo 340 CP
500 Nm
62.980 -
VERSIUNE Performance
3.0 turbo 340 CP
500 Nm
- 65.210

Vine în standard cu ecran central de 8.8 inch, instrumentar de bord digital, cu display de 8.8 inch, Head-up Display, aer condiționat automat cu 2 zone, sistem audio JBL și faruri cu LED Bi-beam.

Noua Toyota GR Supra vs. principalii concurenți

MODEL/VERSIUNE PUTERE
(CP) 
CONSUM MIXT
(l/100 km) 
ACCELERAŢIE 0-100
(secunde) 
PREŢ DE LISTĂ*
(Euro, cu TVA) 
Toyota GR Supra
3.0 benzină
340 8.1 4.3 65.210
BMW Z4 M40i
3.0 benzină
340 7.2 4.5 65.093
Porsche 718 Cayman
2.0 benzină
300 8.9 5.1 62.758
*preţuri de listă, fără oferte de sezon şi promoţii 

via Toyota

Comentarii (8)

  • deci versiunea poluantă şi foarte poluantă

    Mda
    5 20
  • Mircea Badea
    astea au stat in soare 3 ani? de ce ai da atatia bani? se tuneaza ieftin la 1-2000 de cai macar?
    2 14
  • Seriff
    @Mike mai poluanta decat una electrica nu e, una electrica consuma curent obtinut din carbune si consuma in 300 km cat un apartament de 2 camere intr-o luna, acolo poluare adevarata, ca tu esti spalat pe creier si crezi ca nu polueaza, e alta poveste, de fapt polueaza la greu.
    21 8
  • @Seriff
    Dacă tu crezi că ai dreptate doar pentru că așa crezi nu înseamnă că așa și este. De exemplu, cum crezi că se produce benzina? Dar cum crezi că se extrage țițeiul? Cum crezi că se transportă? și țițeiul și benzina.
    4 6
  • @sheriff
    ba tu esti spalat la creer. lumea civilizata are si energie verde. carbunele e rar in lumea civilizata. ai fost tu la paris si ti s-a asezat carbunele pe masina? sau noxul de la putori termice/diesel?
    4 7
  • Seriff
    https://www.digi24.ro/stiri/economie/energie/germania-creste-productia-de-electricitate-pe-baza-de-carbune-2004817

    Ia desteptule, din lumea civilizata, vai de capul tau, nu ai iesit in viata ta din satul obosit in care stai.
    6 3
  • https://m.washingtontimes.com/news/2022/aug/2/why-fossil-fuels-are-here-to-stay/
    3 3
  • @ala care nu stie sa isi ia nume si comenteaza la ce spun altii: electricele in forma actuala nu au cum sa fie viitorul. Au demonstrat altii mult mai destepti ca voi considerati ca nu poluati, cand, de fapt, poluati mai mult si mai greu decat termicele. Un motor euro 6 polueaza mai putin decat electricele. Avantajul electricelor e la intretinerea mai ieftina si la consumul strict in oras, daca le scoti afara...pauza. Daca discutam si ce si cat se poate recupera din baterii, la compusii extrasi si poluarea aferenta, electricele bat la poluare tot ce inseamna termic. Nu discutam si de disponibilitatea acelor minerale si compusi. Ca daca intram in discutia asta...e cu pierdere grava! De infrastructura nu mai zicem nimic. Dar unii doar se dau verzi. App de asta cu noxele de la Paris sau Viena, cam ce spatii verzi exista in Paris si Viena sau pe langa aceste megalopolisuri? Poluarea nu vine numai de la masini ci si din distributia spatiilor verzi, a organizarii santierelor samd.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru