Prima imagine a noului Mercedes-Benz GLS facelift

de Bogdan Mirică
Sambata, 01.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat o imagine a viitorului GLS facelift. Modificările vin după o carieră de 4 ani și vor fi dezvăluite în data de 4 aprilie.

Mercedes-Benz GLS este pe piață din anul 2019. Se împlinesc deja 4 ani, iar vârful de gamă al SUV-urilor Mercedes avea nevoie de un aer proaspăt. Prin urmare, germanii au pregătit o serie de modificări estetice cu ocazia faceliftului de jumătatea carierei. Acesta va fi dezvăluit în data de 4 aprilie, însă, până atunci, avem deja un teaser și promisiunea că noul GLS va beneficia de câteva retușuri estetice, de mai multă tehnologie și de echipări mai bogate.

Teaserul nu dezvăluie foarte multe, dar ne putem aștepta la o grilă mai mare, la jante diferite și la faruri cu o schemă LED redesenată. Interiorul va beneficia de un volan nou, de o tapițerie cu o nouă schemă de culori și de a doua generație a sistemului multimedia MBUX. Acesta va avea un ecran central de 12.3 inch. Rămâne de văzut dacă acesta va avea o formă verticală și va aduce o redesenare a planșei de bord. Nu vor lipsi conexiunile Apple CarPlay și Android Auto, asistentul vocal inteligent, capacitatea de a învăța obiceiurile șoferului și o paletă largă de sisteme de siguranță.

Sub capotă, dacă e să ne luăm după GLE 450 facelift, înseamnă că vom vedea 13 cai în plus pentru această versiune, adică un total de 380 de cai și 500 de Nm. Am putea vedea îmbunătățiri și pe versiunea GLS 450e, adică plug-in hybrid. Ea ar beneficia de o baterie de 23.3 kWh și de un motor de 2.0 litri mai puternic. Totul pentru un total de 386 de cai putere.

Comentarii (2)

  • Ceva mai interesant

    https://youtu.be/QC6Q4Fge3uE
    1 0
  • Nu te prinde că te scoate! Hahaha
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru